- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Hát azért itt ott szívatja az embereket a miui is nem azt mondom mindenkinél csak szar hanem mindenkinél előfordul hol ez hol az.Ahogy elnéztem annyi telefont kiadnak nagyon nem tudnak faragni a szoftveren inkább lenne kevesebb telefon ritkábban mint sem átnevezgetések meg temérdek xy elnevezésű kiadás pici változással.Nem az újdonság a lényeg csak ontják kifelé a telefonokat kilóra.Mondljuk inkább a fogyasztói rendszert kéne átalakítani de ugye ma már csak a pénzről szól minden minél hamarabb cseréld minél több szemét.Nem azt mondom,hogy szemét telefonok a xiaomik mert én is azt használom csak túl sok félét túl sűrűn ad ki.Mondjuk ami szomorú más elektronikai cikkek is arról szólnak vedd meg gyorsan dobd ki.Miért ne lehetne úgy,hogy xy évente adnak ki telefont de ez minden gyártóra vonatkozik.Például én 9 évig használtam az 5310-es nokiámat nem volt vele sose gond,most meg már csak úgy dobálják kifele az emberek a telefont mert hát elmúlt fél éves basszus itt az új modell...
Új hozzászólás Aktív témák
- MÁV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Fogyjunk le!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest