- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Hát azért itt ott szívatja az embereket a miui is nem azt mondom mindenkinél csak szar hanem mindenkinél előfordul hol ez hol az.Ahogy elnéztem annyi telefont kiadnak nagyon nem tudnak faragni a szoftveren inkább lenne kevesebb telefon ritkábban mint sem átnevezgetések meg temérdek xy elnevezésű kiadás pici változással.Nem az újdonság a lényeg csak ontják kifelé a telefonokat kilóra.Mondljuk inkább a fogyasztói rendszert kéne átalakítani de ugye ma már csak a pénzről szól minden minél hamarabb cseréld minél több szemét.Nem azt mondom,hogy szemét telefonok a xiaomik mert én is azt használom csak túl sok félét túl sűrűn ad ki.Mondjuk ami szomorú más elektronikai cikkek is arról szólnak vedd meg gyorsan dobd ki.Miért ne lehetne úgy,hogy xy évente adnak ki telefont de ez minden gyártóra vonatkozik.Például én 9 évig használtam az 5310-es nokiámat nem volt vele sose gond,most meg már csak úgy dobálják kifele az emberek a telefont mert hát elmúlt fél éves basszus itt az új modell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest