- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz
janeszgol #167 üzenetére
8 éve linux az elsődleges rendszerem, ennyi idő alatt még nem futottam össze vírussal, mi több, botnetnek sem lett tagja egyik gépem sem. Mondjuk a PC World tán még rosszabb az Indexnél.
Az meg, hogy a kínai belpiacra milyen készülékek mennek ki, minket nem érint. Ami idekerül, az már nem belpiacos, de manapság egyre inkább gyakorlat a nagyobb gyártóknál, hogy gyári android van, legfeljebb átszabott kezelőfelülettel. Ha még így is aggódsz, akkor CM.
-
sh4d0w
félisten
válasz
alkatraz3000 #159 üzenetére
-
sh4d0w
félisten
Én ebben a topicban mindig csak azt állítottam, hogy egyik platform sem biztonságosabb a másiknál, erre Te előjöttél a shellshock-kal, a másik fórumtárs azzal, hogy véleménye szerint a WP mindegyiknél biztonságosabb és catroot még mindig nem is érti a mondanivalóm lényegét.
catroot: érdekes, évek óta droidozom, nem voltam, vagyok vírusos - legalábbis a jelenleg elérhető információim szerint és ez igaz a droidot használó ismerőseimre is. Vannak lehetőségek arra, hogy az ember ezt kivédje és nem is túl bonyolultak, nem kell hozzá biztonsági szakembernek lenni.
-
sh4d0w
félisten
Nagyon kétlem, hogy ebbe az irányba kéne elmennünk, de ha már megemlítetted, olvasd el a Logouton a shellshockos írást, mielőtt hülyeségeket beszélsz, másrészt nekem úgy rémlik, mintha nemrég olyan hibát fedeztek volna fel a Windows-ban, amely mindegyiket érinti.
alkatraz: ez sem egészen így van, ha emlékeim nem csalnak...
-
sh4d0w
félisten
Ha valaki a saját megnyugtatására ezt gondolja, azzal nincs baj, amíg ezt a nézetet nem terjeszti nyilvánosan.
A zárt rendszernél probléma, hogy a rendszer gyártójára vagy utalva a hibajavítással, míg egy nyíltnál/nyíltabbnál igen korán is megérkezhet a javítás, ergo a kijelentésed megérdemelne egy objektív, tényekkel alátámasztott bizonyítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest