Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
janeszgol #167 üzenetére
8 éve linux az elsődleges rendszerem, ennyi idő alatt még nem futottam össze vírussal, mi több, botnetnek sem lett tagja egyik gépem sem. Mondjuk a PC World tán még rosszabb az Indexnél.
Az meg, hogy a kínai belpiacra milyen készülékek mennek ki, minket nem érint. Ami idekerül, az már nem belpiacos, de manapság egyre inkább gyakorlat a nagyobb gyártóknál, hogy gyári android van, legfeljebb átszabott kezelőfelülettel. Ha még így is aggódsz, akkor CM.
-
válasz
alkatraz3000 #159 üzenetére
-
Én ebben a topicban mindig csak azt állítottam, hogy egyik platform sem biztonságosabb a másiknál, erre Te előjöttél a shellshock-kal, a másik fórumtárs azzal, hogy véleménye szerint a WP mindegyiknél biztonságosabb és catroot még mindig nem is érti a mondanivalóm lényegét.
catroot: érdekes, évek óta droidozom, nem voltam, vagyok vírusos - legalábbis a jelenleg elérhető információim szerint és ez igaz a droidot használó ismerőseimre is. Vannak lehetőségek arra, hogy az ember ezt kivédje és nem is túl bonyolultak, nem kell hozzá biztonsági szakembernek lenni.
-
Nagyon kétlem, hogy ebbe az irányba kéne elmennünk, de ha már megemlítetted, olvasd el a Logouton a shellshockos írást, mielőtt hülyeségeket beszélsz, másrészt nekem úgy rémlik, mintha nemrég olyan hibát fedeztek volna fel a Windows-ban, amely mindegyiket érinti.
alkatraz: ez sem egészen így van, ha emlékeim nem csalnak...
-
Ha valaki a saját megnyugtatására ezt gondolja, azzal nincs baj, amíg ezt a nézetet nem terjeszti nyilvánosan.
A zárt rendszernél probléma, hogy a rendszer gyártójára vagy utalva a hibajavítással, míg egy nyíltnál/nyíltabbnál igen korán is megérkezhet a javítás, ergo a kijelentésed megérdemelne egy objektív, tényekkel alátámasztott bizonyítást. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest