- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
De természetesen senkit nem akartam megbántani. Mindenki eldönti, miben és mennyire bízik.
Nekem a WP-ben a biztonsága tetszik. Ha nem marad biztonságos, nem fogom használni bankolásra. (Sőt akkor lehet sehogy se, mert bevallom, egy 40k-s droid gyorsabb, mint egy 40k-s WP. Én legalábbis így tapasztaltam. Plusz a WP mobilok nagy selejtaránnyal lehetnek. Bár a szervizükkel eddig nem volt gond.)Crytec210: Bocsánat, gondoltam a BT-s fülesekre. De ma nyitott BT-vel rohangálni olyan, mint nyitott zsebbel mászkálni. Minek zárjam be, ha bármikor előkaphatom a mobilom. Nem biztos, hogy megéri.
De a nyitott BT (nyitott zseb) helyzetfüggő. Ha kamionozol, ülsz egy irodában, akkor okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mini PC
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest