- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Blindmouse #16 üzenetére
csináld már azt, hogy a nickedtől eltérve, elolvasod és értelmezed a posztot is meg a hozzászólásokat is, mert fárasztó, hogy már másodszor mondasz épületes marhaságot.
annak ellenére sem mondtam, hogy linuxot xt-re, hogy van xt-re linux. azt mondtam, hogy tegye át a diszket egy modernebb gépbe, bootoljon rá egy linuxot, és amit nem tettem hozzá, mert úgy gondoltam, hogy mindenki számára nyilvánvaló, nem tudtam, hogy téged ebből a halmazból ki kell venni, hogy a rábootolt linux segítségével másolja fel a diszkre azokat a programokat, amikre szüksége van.
-
válasz
Blindmouse #6 üzenetére
Sajna nem megy... nem jöttem rá miélrt, van néha olyan, hogy nem tudja klónozni magát az NC... kiadom a fogadó gépen a parancsot a fogadáshoz, az várja a fájlokat, a master gép pedig próbálkozik a küldéssel, de egy kis idő múltán szól, hogy nem tudja átküldeni a file-okat... talán eltérő DOS verzió lehet az oka, nem tudom...
DarthSun! Tehát 1,2-es meghajtót elkezel 720-asként? hmm.. már megérte kiraknom a POST-ot, mert ismét tanultam valamit
Én úgy akarom megoldani, hogy egy Pentium1-be rakom be a HDD-t vezérlőstől, majd teszek be abba a gépbe egy SCSI HDD-t... kevésbé elegáns hogy floppy-ról/MFM HDD-ről indítom a gépet és DOS alatt már a SCSI HDD-ről át tudom másolni a kívánt játékokat, vagy legalábbis a Norton Comander-t, és utána már az XT-n is menni fog a párhuzamos porton az összekötés, egy kicsit szebb megoldás, hogy a SCSI HDD-n van/lesz egy Win98, éls a Pentium lapnál már be lehet állítani a Boot sorrendet, úgy hogy SCSI-ról indísa az Oprendszert, így bebootolva a windows 98-at, és ot már lesz hálózat is, így hálózaton keresztül közvetlen a nagy gépemről is tudom pakolászni az állományokat -
bambano
titán
válasz
Blindmouse #6 üzenetére
idézet a posztból: "Aha, Norton Comandert lehet klónozni! Ami általában működik, de sajna nem mindig..."
az xt elég lassú ahhoz, hogy ne tudj soros porton dos driverrel adatot átvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus Rog Strix G16
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged