- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Csillag01 #247 üzenetére
Te nem azt csinálod amit leírsz, hanem a wp7 alapján beszélsz a rendszerről... De az már történelem... Nem korlátoz le senki senkit... Csak ha hülyeséget írsz és más kijavít te ezt annak veszed... Legidegesítőbb mikor egy olyan hírhez kérdezgetsz, ami pont arról szól amit kérdezel... Gyanítom bele se olvasol...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Csillag01 #241 üzenetére
Legyél már magaddal szemben olyan jóindulatú, hogy legalább végigolvasod azokat a cikkeket amik alá bekommentelgetsz... Akkor nem lennének ilyen kérdéseid, és talán nem útálnád ennyire a rendszert... Az elmúlt 1-2 hét wp-s híreit pörgesd legalább végig...
A fake szó jelentésével tisztában vagy?
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Naughty9011 #234 üzenetére
Arra gondoltam, hogy esetleg teljesen elhagyják az ashát, ahogy arról voltak hírek régebben... És lesz helyette az 520-nál is rosszabb hardverrel felszerelt olcsó wp... Amit én nem szeretnék... Nekem már az 520 is kicsit kilóg a sorból... Remélem így világosabb
-
Vassili_Zait
senior tag
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Plazmacucci #199 üzenetére
Volt egy srác aki feleségül vette az x-boxát... Úgy látom ezek a MS termékek kezdenek minden igényt kielégíteni...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
nonsen5e #125 üzenetére
"Az eltűnő Facebook fiókkezelés kapcsán a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy bár a névjegyzék tényleg nem szolgál a továbbiakban a nagy kék közösségi oldal klienseként is, elviekben a rendszeralkalmazások között külön Facebook klienst találni “Facebook Blue” néven."
-
Vassili_Zait
senior tag
Vagyunk itt egy páran aki aktuális csúcs droid modellről váltott WP-re és még se rí a pofánk... sőt... épp ma nyugtáztam, hogy mióta a csoda HTC-met eladtam és megvettem a lumia 720-at azóta nem hogy romlott volna a felhasználó élmény, hanem rengeteget javult, már megvételkor is sokkal kevésbé akartam a földhöz vágni mint a One X-et... pedig csak fele annyiba került... a maradék pénzt meg jól magamra költöttem... Most meg ott tartunk, hogy lassan 1 éves telefon és nem hogy belassul mint a droidosok, meg el el maradoznak a frissítések, hanem egyre többet tud...
-
Vassili_Zait
senior tag
Ja mert a WP használók sose használtak droidot... és nincs rálátásuk... vagy ha igen akkor is biztos valami zeteblédet... Nem hiszem, hogy itt a fagyásmentes S szériás kamukázásodat bárki is beveszi... innen kb mindenki használt droidot... nem kell hülyének nézni valakit azért mert nem az aktuális S samsungra esküszik...
-
Vassili_Zait
senior tag
Lehet, hogy ha egyszer már kitörölték az agyatlan hozzászólásodat akkor nem kellene megismételni... miért feldolgozhatatlan az egyeseknek, hogy van akinek nem tetszik a droid...mért kell idejönni és bizonygatni hogy a WP szar??? Rosszul alszol tőle, ha másnak mondjuk egy iOS vagy egy WP telefon van a zsebében? Nem te használod, ha meg szar és a droid már annyival jobb, hogy csak az értelmi sérültek vesznek WP-t akkor meg minek olvasod a WP híreket...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Integrale #53 üzenetére
Volt már egy jó FB app a talk.to, de aztán a FB üziket nem akarták tovább kézbesíteni... de látszik, hogy lehet jót csinálni... és a whats app is egyre használhatóbb... szóval, nem hiszem hogy ezzel lenne gond...
Inkább az volt a mostanival a baj... hogy csak a fb üzik és az sms-ek mentek egyhelyre... a többi üzenet a saját appjában volt megtekinthető... ennek nem volt így sok értelme...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Naughty9011 #33 üzenetére
Azért a R.I.P. Android&iOS dolgot még nem erőltetném
Ezek a fejlesztések kb. annyira jók, hogy nem kezd el visszahanyatlani majd a WP népszerűsége... Ami tény, hogy szinte minden olyan okot próbálnak megszüntetni, ami eddig siránkozásra adott okot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- weiss: Pant* rant
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo