- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #246 üzenetére
Ez 1 forum.kerdesek,tapasztalat cserek,hirmorzsak,pozitiv,negativ dolgok,gondolatok tarhaza.velemenyem szerint a rossz dolgok megosztasanak is helye van erdemben az erdeklodok szamara,ugyan ugy mint a jo dolgoknak is.
Legyszives ne korlatozz le senk8t "csak" pozitiv dolgokra.mindenkit megilett hogy a negativumokrol is tudomast szerezzen egy esetleges rendszer hianyossagairol,gyermek betegsegeirol.az hogy te oroszlankent harcolsz a wp melett attol meg masoknak nem biztos h befog jonni plane hogy elakarsz hallgatattni bizonyos dolgokat. -
Naughty9011
tag
válasz
Vassili_Zait #236 üzenetére
Nagyon VILI
, Baratnomnek 520a van , hogy oszinte legyek nem kene Ativ S utan , de amikor 8Sem volt vagytam ra..... Nincs azzal nagy baj megy rajta minden az 1 giga ramos jatekokon kivul, aprodon 20000 FT-ert hozza lehet jutni, ennyi penzert ajandek
-
Naughty9011
tag
válasz
Vassili_Zait #227 üzenetére
Bocsi, felre ertettem
, de mostmar igy , hogy ertem, arra gondolsz , hogy hardwerileg gyengebb wp-ek jonnek ezutan, arra nagy a valoszinuseg, mert jon a virtualis navibar, es ott a gyengebb felbontas is, haat
-
Naughty9011
tag
válasz
Szerintem semmi ertelme a wp topikba szidni a wpt neked hulladek nekunk nem , ugyhogy legyel szives menj innen.....Ha neked az Asha a jobb akkor veled valami baj van biztos, de nem vitatkozok , csak egyszeruen nemertem miert kell ide irnod , hogy hulladek a wp???
http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Asha-311,Nokia-Lumia-520/phones/7132,7745 -
daniel909
addikt
válasz
viccen kívül azokra android fog menni. olvastam valahol. mert hulladék hwre nem épülhet wp annyira meg van huzva a hw követelmény. ugyhogy átszabott androidos nokiákat fognak nyomni. (like Amazon) saját store, saját szolgáltatások, gugli appok kipucolva... stb stb.
-
daniel909
addikt
válasz
Vassili_Zait #211 üzenetére
be is mondom a nagy igazságokat, és pont azért reális mert volt wpm sőt most is meg van még... (sőt a barátnőmnek is az van...)
figyelem a rendszer fejlődését, mert szeretném ha lenne egy 3. alternatíva. android és ios nagyon unalmas már.de annyira felbosszant h az ms ennyire elszúrja a dolgokat, és nem képes értelmes fejlesztéseket eszközölni. most nem a háttérről beszélek hanem a funkciókról inkább. lehet én várok el sokat. bár nem hiszem. az ms nem egy kis sufni cég. simán a témára állíthatna 10 szakembert és melléjük 200 programozót és meg lenne szorongatva az android de főleg az ios.
de neeeeem. jön a win 8.1 amiben lesz pár jó (végre swipe bezárás, köszönöm istenem..) dolog de édes kevés erre a piacra.
szerintem. persze a lumia 520at 25Kért ezentúl is venni fogják. kár h ez a célközönséglátom sok embert megbántottam. sajnálom. nektek megfelel, ez jó dolog. ettől függetlenül szerintem TI is örülnétek ha kicsit jobban fejlődne a rendszer a jó irányba (hubok maradnának stb stb).és meg tudná szorongatni az iOS-t és nem csak a szegényebb országokban, mert az nem nagy szó.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Vassili_Zait #217 üzenetére
Sok ilyen alkalmazást néztem, amivel képeket adhatok háttérnek, azt pont nem. Az képes ilyen módon mint a wpcentralos képen van is szabdalni a képeket, hogy össze-vissza különböző méretű darabokra? Akkor megnézném.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Vassili_Zait #129 üzenetére
Remélem akkor azt mint alkalmazást a 0-ról írják meg, es a legkevésbé sem fog a mostani Facebook alkalmazásra hasonlítani, mert azt chatként, meg ugy eleve használni valami katasztrófa olyan lassú. (Lumia 620)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest