- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Vassili_Zait
senior tag
-
-
Naughty9011
tag
válasz
daniel909 #170 üzenetére
A wp csak azert reteg telefon , mert minden okos-bunko Androidot meg Iphonet vesz mert azt tomik belejuk! A rendszer jo , nemkell valtoztatni az elgondolason... Szuper smooth , stabil-nem fagy, nem annyira zart mint az ios, a legolcsobb wp-tol a legdragabbig ugyanolyan jol futnak a jatekok, kiveve persze amihez kell az 1 giga ram de ez nagyon ritka!! Kerdem en mi a fenetol jobb egy android??? Most johetsz biztos azokkal a dolgokkal hogy nem tetszik, oke akkor ott az android vagy ios.... De azert irsz ide mert neked is bejon a wp! Mindenkinek befog jonni a wp csak kell hasznalja hogy lassa sokkal jobb tars a hetkoznapokra es mostmar munkara is mint a masik ket nagy
Rengeteg ismerosom valtott wpre es egyikse akar visszamenni.... Az en velemenyem , hogy lassan de biztosan utoleri szamban a masik ket nagyot
-
batai15
félisten
válasz
daniel909 #180 üzenetére
Lock screenel egyet egyet értek, de a rácsos elrendezéssel nem.
Szvsz a lista előnyei, és amiért jobban preferálom :
-Jobban átlátható
-szebb is
-indexelés( betűre ugrik a lista)
-illetve a kereső is. Ezzel szemben a rácsos elrendezésbe sokat kell lapozni ha sok app van, kevésbé átláthatő is.Anno droidon görgettem ezerrel mig meg találtam egy egy ritkán használt appot. -
-
-
zsoltek
aktív tag
válasz
daniel909 #170 üzenetére
Androidról jöttem, bejött az ikonrács is, csak az nem hogy fél óráig lépett be a menübe. Itt pedig bagóér' szélsebesen tehetem a dolgomat, nem mellesleg szerintem jól is néz ki. Ha lesz rá pénzem, lehet visszaállok andróra, de ameddig élvezet használni a telefont, nem cserélem le és várom a 8.1-et, hogy mit hoz
-
Assdak
őstag
válasz
daniel909 #170 üzenetére
Nyilván az egész az ikonrácsos elrendezésen múlik!!444négynégy!
Kezdőbetűk alapján sorrendbe van, szűrhető, csoportosítható, és kedvencekhez rendelhető.
Nyilván az ikonrácsos jobbrabalrakeresem sokkal egyszerűbb.
A többi baromságot amit meg összehordtál, a wpt használók 90%-a rühelné, és pont azon vannak kiborulva, hogy bizonyos helyeken megakarják szüntetni a jobbra balra swipeolást, mert a 2 iq val rendelkezők ezek szerint eltévednek benne. Notif center meg ott van hogy jön, legalább tanulj meg olvasni. -
Integrale
veterán
válasz
daniel909 #162 üzenetére
ha ezt leírtad: " lehetne olyan felületed ami neked tetszik. mert mindenkinek más tetszik"
akkor mért póverkedsz még itt? Neked nem tetszik, váltottál, akinek meg tetszik annak (többé kevésbé) úgy ahogy van."ne kelljen má scannelni folyamatosan a főképernyőt h vajon hol bújt meg a kis csempe amit keresek..."
ahova raktad
adam014 ennél a vadliba alakzatnál minden jobb
-
Воланд
titán
válasz
daniel909 #165 üzenetére
"persze nem sokáig lenne egyedi mert a jó dolgokat hamar lenyuljak a többiek."
jah, mint a wp launcherek droidra, vagy a magazine ui, ugye?
ki mondta, hogy hasznaltam huzamosabb ideig symbiant? es tenyleg, ne te dontsd mar el, hogy nekem mi a gyorsabb. egyet bokok a kezdobeture, egy masikat az elinditani kivant alkalmazas kezdobetujere, a harmadikat meg az alkalmazasra. es nem kell jobbra-balra "swipolnom" az ikonracsos izeban. es akkor ez szokoevente egyszer fordul elo, mert kint vannak a surun hasznalt alkalmazasok a kezdokepernyon. amugy meg lehet nyugodni, lesz szuresi lehetoseg. igaz, a lista marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest