- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
válasz
StreetBizTO #208 üzenetére
Bocsi, nem neked akartam, danielnek......scuzeme:d
-
Naughty9011
tag
válasz
StreetBizTO #204 üzenetére
csak irod , iro, es irod , ez hianyzik meg az hianyzik..... mit nem lehet megcsinalni WPn amit androidon meglehet, ezt mond meg nekem.... Ha mar enyire nem jjon be neked es hianyos...
-
Воланд
titán
válasz
StreetBizTO #176 üzenetére
hasznalt. htc 8s-t.
-
daniel909
addikt
válasz
StreetBizTO #100 üzenetére
mivel nem túl barátságos az egész az emberi szemnek, ezért teljesen mindegy mit csinálnak vele.
de amúgy lehetne értelmesebb is az elrendezés. felejtsék már el a listás app nézetet, legyen valami notification összefoglaló mi mennyi hány m, feletsék már el ezt a swipolok balra de azt se tudom hol vagyok már, melyik az eleje...stb ne kelljen má scannelni folyamatosan a főképernyőt h vajon hol bújt meg a kis csempe amit keresek...igazán átvehetnének pár bevált dolgot a többi rendszertől. mert jól bevált dolgok, és amik a wpben vannak azok nem jobb megoldások hanem rosszabbak.
(#101) B1T3 : hát igen ez jó példa. lehetne olyan felületed ami neked tetszik. mert mindenkinek más tetszik. fogadok ha lenne háttér a csempe alá mindenki használná innen egy idő után. mert rájönnének h "jaaaaaah, hogy lehet homogén hátteret is betenni és még jól is néz ki aztaa"
akinek meg nincs fantáziája az használhatná továbbra is fekete háttérrel annyira felesleges ez az egész vita megjelenéskor bele kellett volna ezt tenni. -
B1T3
addikt
válasz
StreetBizTO #100 üzenetére
Akkor lehetne ilyen ízléses felületet kreálni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Drón topik
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest