Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Én egy ilyen öreg cuccot használok, mint a fotón, egyenlőre nem találtam olyat, ami lenyomta volna.
[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
Ha aktív zajcsökkentés kell akkor még mindig a Bose Qc25 a jó választás. A többi csak "babakonyha".
[ Szerkesztve ]
-
kokler
aktív tag
Ha valaki aktív zajszúrésre vágyik, akkor esetleg gondolkozzon el a Plantronics BackBeat Pro 2-n. Nálam két napja van egy ilyen füles - számomra tökéletes: multis Bluetooth, ANC - három állású, gombbal állítható, headsetként használható. Hangminőséget és zajszűrést tesztekből érdemes megnézni esetleg.
Az ára sem lesz messze a tesztbéli vezetékestől... sőt[ Szerkesztve ]
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Scrydhan
senior tag
Hmm 64 amazonról, megéri szerintetek?
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
törölt tag
válasz stemplar07 #9 üzenetére
Külső zajt nem szabad magasabb hangerővel ellensúlyozni, vagy rövid időn belül tényleg az lesz az eredménye: megsüketülsz.
-
törölt tag
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez a cég nem képes valami egyedi design-t kitalálni. Régimódi az összes termékük és olyan gagyi megoldásokat alkalmaznak néha, hogy az valami rettenet.
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Nekem sima MSR7- van , nincs gondom az össze szereléssel, de lehet ez nem sport ,vagy futáshoz való kategória, hanem hordozható .. (sőt egy ATH-AD900Xair is , 2 év felettiek semmi gond az anyag minőséggel , tény ,hogy az ebayos/amazonos ár kedvezőbb )
A zajszűrés érdekes dolog, de szerintem csak nagy zajban.. vagy vacak forrásról hallgatva van jelentősége ..
Leginkább az LG V10-ről hallgatom , de 30-as állás felett( poweramp v3-al 75 a max ) (HighGainban) megsüketülök,.. annyira hangos, viszont ebben az árkategóriában az egyik (ha nem a ) legjobb füles ..[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megint egy jó cucc, ami a gyártótól elvárható volt. Minthogy magam is AT fülest birtoklok, kijelenthetem, nem csalódtam a márkában.
Az ár viszont horror! Persze ez csak idehaza és kontinensünkön igaz, mert az enyém is anno boltban 80k volt, míg japánból hozva meglett végül 36-ból!!!! Azért nem kicsi az árkülönbség!
Szóval aki távol keletre menne és a bakancslistáján van egy ilyen megvétele, az odakint kevesebb mint féláron meg is kapja.izé
-
moroder
csendes tag
én pár hete (B.Friday akcióban) vásároltam az említett sima MSR7-est. abszolút nem értek egyet az összeszerelés minőségéről írt megállapításokkal. az enyém teljesen masszív, szépen kimunkált darab, akárhogy tekergetem nem zörög, nem nyekereg. a hangás pedig tényleg gyönyörű.
A szorító erő tényleg magas egy kicsit, de én pont így szeretemThe dildo of consequences rarely comes lubed
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, de ennyi penzert ne nyoszorogjon mar, akkor mi lesz kesobb?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
Jó cucc, de azért nem sokan adnak ki 90-et egy fejesért még manapság sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika