- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
DeathAdder #35 üzenetére
A motoros bőrruhám fehér-fekete. A férfi-mivoltom ennek ellenére köszöni, jól van, s kérdezi tőled: te elég férfias vagy ahhoz, hogy egy sportmotorral menj?
Dark Archon: Bár tényleg jobban koszolódik, egy hónapja is órákat suvickoltam róla az év közben összeszedett bogarak véres hulláit róla, de van pár elég jelentős előnye is. Egyrészt, jobban látható még sötétedéskor is. Másrészt, napon kevésbé hevül fel -- ez már önmagában is egy előny nyáron, de hallottam már olyat is, hogy motoros félreállt tűző napon autópályán valamit javítani a motoron, de nem zipzározta ki a fekete bőrruháját, s hőgutát kapott.
-
.mf
veterán
válasz
Day 'n' Nite #30 üzenetére
Jéé, ezek régen (olyan jó 6-8 évvel ezelőtt, jah, nem ma néztem őket) nem voltak fehérek... Jó nekem még a 0404, de ehhez a kártyához + laphoz tényleg össze lehetne rakni egy fehér kombót
-
.mf
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest