- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
DeathAdder #35 üzenetére
A motoros bőrruhám fehér-fekete. A férfi-mivoltom ennek ellenére köszöni, jól van, s kérdezi tőled: te elég férfias vagy ahhoz, hogy egy sportmotorral menj?
Dark Archon: Bár tényleg jobban koszolódik, egy hónapja is órákat suvickoltam róla az év közben összeszedett bogarak véres hulláit róla, de van pár elég jelentős előnye is. Egyrészt, jobban látható még sötétedéskor is. Másrészt, napon kevésbé hevül fel -- ez már önmagában is egy előny nyáron, de hallottam már olyat is, hogy motoros félreállt tűző napon autópályán valamit javítani a motoron, de nem zipzározta ki a fekete bőrruháját, s hőgutát kapott.
-
.mf
veterán
válasz
Day 'n' Nite #30 üzenetére
Jéé, ezek régen (olyan jó 6-8 évvel ezelőtt, jah, nem ma néztem őket) nem voltak fehérek... Jó nekem még a 0404, de ehhez a kártyához + laphoz tényleg össze lehetne rakni egy fehér kombót
-
.mf
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest