- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Ha már a fehér szín fikázása: erről a fekete/fehér kombinációról beszéltem:
Tessék -
afterwhite09
tag
Nagyon jól néz ki, szerintem sokan rányúlnának, ha lenne ebből ilyen GTX660 környékén
-
aram01
nagyúr
válasz
DeathAdder #78 üzenetére
értem,bár szerintem ez marhaság
-
thomeef
őstag
Baromi jó, star wars moddingolt gépbe tökéletes
-
ufocsalad
tag
Fehér + meleg =
Vajon meddig marad fehér? -
DeathAdder
veterán
Igényesebb szó se róla, de engem nem zavar, vagy hogy jobban húzza a napot
(#71) .mf - Sportmotorozom már 16 éves korom óta. Most épp takarék lángon égek, a bőrruhám viszont fekete (volt de eladtam), de a fekete-fehér sem rossz. Ne kövezzetek már, nincs semmi bajom a fehér rucikkal (ha nem tetőtől talpig az) és nem is hoztam fel ilyen témát. A műszaki cikkekre értettem (kivéve háztartási gépek).
Egyébként több nőt ismerek (nem sokat) aki sportmotorozik sajátjával, de igazad van ez azért mégis férfias sport/hobbi -
DEJVID
őstag
Hangulatos.
-
Móci
addikt
Nekem tetszik a kártya, szép ez a fehér nyák.
-
.mf
veterán
válasz
DeathAdder #35 üzenetére
A motoros bőrruhám fehér-fekete. A férfi-mivoltom ennek ellenére köszöni, jól van, s kérdezi tőled: te elég férfias vagy ahhoz, hogy egy sportmotorral menj?
Dark Archon: Bár tényleg jobban koszolódik, egy hónapja is órákat suvickoltam róla az év közben összeszedett bogarak véres hulláit róla, de van pár elég jelentős előnye is. Egyrészt, jobban látható még sötétedéskor is. Másrészt, napon kevésbé hevül fel -- ez már önmagában is egy előny nyáron, de hallottam már olyat is, hogy motoros félreállt tűző napon autópályán valamit javítani a motoron, de nem zipzározta ki a fekete bőrruháját, s hőgutát kapott.
-
aram01
nagyúr
válasz
DeathAdder #68 üzenetére
fekete színű autó nagyobb szívás mint a fehér,már egy pici por is meglátszik rajta
-
.mf
veterán
válasz
Day 'n' Nite #30 üzenetére
Jéé, ezek régen (olyan jó 6-8 évvel ezelőtt, jah, nem ma néztem őket) nem voltak fehérek... Jó nekem még a 0404, de ehhez a kártyához + laphoz tényleg össze lehetne rakni egy fehér kombót
-
DeathAdder
veterán
Nagyon rossz irányba terelődik a téma, nem az öltözéken volt a hangsúly (legalább is én nem az ellen érveltem, bár a fehér naci szerintem már sok, lassan a vőlegény is fehér lesz
) Nekem is vannak fehér pólójaim és autóban (sportautó pl Maserati) sem bánnám ha hozzám vágna valaki egy bézs színűt, bár abban is jobban kéne a fekete
-
aram01
nagyúr
válasz
Dark Archon #64 üzenetére
fehér golfom volt,és bármikor elviselnék egy fehér x6-ot is
-
-
válasz
Dark Archon #64 üzenetére
Fehér KTM-em van... A legszebb.
-
Csak a homofóbia maradt a téma, pedig direkt leírtam, hogy nem amiatt, hanem mert a fehéren jobban látszik, ha koszos. Nem előnyös sem ruházatban, sem egyéb használati tárgynál. Vagy te vennél pl. fehér autót vagy kerékpárt? Én nem.
embe: kombinálva megint más, úgy még talán nekem is tetszene
-
embe
nagyúr
válasz
Dark Archon #61 üzenetére
Nekem tetszene ha a gépem fekete belsejében fehér és fekete színű komponensek lennének. És még b@zi sem vagyok.
-
aram01
nagyúr
válasz
Dark Archon #61 üzenetére
nem értlek meg bennetek
voltam régen olyan buliba ahova csak fehérben lehetett menni(nevét nem reklámozom)
Semmi bajom nem volt.nem szólt meg senki és még buzi sem lettem,ennyi
A fejben kell ezt helyre tenni nem másutt,sok olyan embert ismerek aki leginkább feketét vesz/választ mert ez a férfias,no ez vicc -
válasz
DeathAdder #60 üzenetére
Ne aggódj, én sem jelennék meg sehol talpig fehérben
A műszaki cuccok se legyenek fehérek, nem azért, mert buzis, hanem mert egyszerűen azon jobban meglátszik a kosz. Egyedül az Xbox vezérlőm fehér, mert anno csak olyat lehetett kapni, de húztam is rá egy fekete gumiborítást
Egy fehér ing meg megint más.
-
aram01
nagyúr
válasz
DeathAdder #57 üzenetére
veled van a baj,már megbocsáss
-
válasz
DeathAdder #57 üzenetére
Ha a rózsaszínre mondod, megértem, de a fehér kicsit sem feminin szín...
Persze nem kell, hogy egyformán lássuk. -
DeathAdder
veterán
Ahogy mondod, de nem kell gúnyolódni, azt is mondtam, hogy szubjektív.
Részemről fehér technikai cuccal, ha vernének sem jelennék meg az utcán, de mint a világ úgy az emberek is változnak a XXI-ik században.
Jim Tonic - A gépjárművek, egyes háztartási gépek és egyes öltözékek teljesen más tészta.
-
embe
nagyúr
Na egy fekete ház belső + alaplap + mellé egy ilyen CPU hűtő, és a látvány..... tetszetős lenne. Nekem legalábbis.
-
jocek91
aktív tag
válasz
Dark Archon #54 üzenetére
Volt a 8-as 9-es geforce szériából elég sok selejtes kártyájuk, ezzel arányosan csökkentek az eladások és inkább úgy döntöttek KFA néven ellehet adni a vérgémereknek.
A minőségen nem tudom javítottak-e, reméljük.
-
-
csaabz
őstag
Kifejezetten tetszik. Végre vmi új szín!
-
maross
nagyúr
válasz
DeathAdder #35 üzenetére
Szoval az "igazi ferfias szinu" feher wcre rateszed a kis feneked, de iphonet megfogni buzis?
-
Tripower
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #38 üzenetére
Ha van plexi oldallap simán... de a testbench-ben is áll a zászló, kivéve ha egy sötétzárkában van a gép...
-
kpal
nagyúr
modding gépbe jól mutatna
-
lujo10
aktív tag
Jól néz ki, de minek is ?
-
válasz
Old Cyborg #45 üzenetére
Fehér nyák mániásoknak hangkártyák: Audiotrak HD2, ESI Maya44, ESI Juli@. És még milyen jól szólnak.
-
Old Cyborg
tag
Nekem tetszik, hogy fehér a nyáklap ilyet még úgy se nagyon csináltak, ráadásul tél van
legjobbkor.
-
De ocsmány, hogy a nyák fehérje kékes beütésű, a ventilátorok meg sárgásak.
-
tajcsi
őstag
Ez valami elképesztő. Kiváncsi vagyok szerbeknél lesz ilyen édesség
-
Chp
őstag
válasz
DeathAdder #35 üzenetére
Szerintem a fehérrel nincs különösebb baj, a Portal-gun is dögös fehéren.
Én szívesen használnék fehér elektronikai dolgokat, de ismert az a tulajdonságuk, hogy elég csúnyán sárgulnak. Így felejtős.
-
Syron
tag
Impozáns darab.
Mííí, hogy nem fehér a hátlap... nem is kell.
-
kromatika
veterán
jó ez a dizájn,tetszik.
-
tome.jr
addikt
Gyönyörű!
-
Tripower
tag
Ezt kiszívja a nap sárgára, mint azt a sok régi ocsmány Pc-t és monitort?
Mekkora bajban lennénk ha a hányás és a fos szín lenne a divat..... -
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
DeathAdder #35 üzenetére
Bojler!
-
DeathAdder
veterán
Ejj de randa
Fehér telefon, fehér laptop, fehér pc, fehér vga igazi férfias színek
Szubjektív, de én úgy vagyok vele, hogy a bojler legyen fehér, a mosdó legyen fehér, a wc legyen fehér, de egy számtech cucc ne legyen az
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na ez űberbrutál.
-
shteer
titán
pöpec, csak kár, hogy kevés a hozzá való egyéb ilyen hw
-
darkarthur
senior tag
Nagyon tetszik, bár csak emiatt nem nézegetném a gép belsejét. Viszont egy fehér házikóval, és egyéb fehér alkatrészekkel szép kis moddingot lehetne belőle csinálni.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szép nagyon fehérbe. Igaz ehhez fehér ház is kell.
-
Zin
őstag
bacsis-nak jo lenne ő ugyis kint hóba tesztel
-
Silenzio
addikt
Kár, hogy nem szeretem már a nagy, batár, felsőkategóriás vga-kat.
Sokat fogyasztanak és nem értéktartóak. Kár, mert ez valami gyönyörű...
-
Rexcor
őstag
Ez nagyon ocsmány.
-
Gyuracell
csendes tag
Szép darab, a nyák meg külön epic. Kíváncsi vagyok később lesz-e belőle nagyobb, több modellre kiterjedő sorozat, egy minimális felárral biztos lenne rá kereslet.
-
aram01
nagyúr
olyan mint a fehér csoki,amúgy szép de tök felesleges a holmi
-
Angel1981
veterán
Mutatós, különösen egy fehér házban - bár fehér alaplapot nem lesz könnyű találni hozzá!
-
Cyberpunk
félisten
Szép jöhetne.
-
sing1ep1ayer
őstag
Gyönyörű az egész, de kár hogy a hűtő gyakorlatilag semmit nem fúj kifelé hátul a felmelegedett levegőből.
-
Dreamweaver7
csendes tag
Ez nagyon szép ez a fehér, ha Asus pajtás adna ki ilyen kártyát, nálam esélyes lenne.
Amúgy a nagyon régi kariknál is volt ilyen télhez kapcsolódó feature CGA havazás néven. -
Puma K
nagyúr
Uhh, elég jól néz ki!
-
kpal
nagyúr
Anno a Galaxy-nak volt hasonló fehér vga-ja.
-
.mf
veterán
-
VIBO
őstag
Szép dög
-
embe
nagyúr
Tetszetős ez a fehér szín.... kis optikai tuning.
-
OgKush
senior tag
Szép a hűtő rajta, de ez a fehér nyák... borzasztóó
-
albert8
veterán
Szép darab, bárcsak nálunk is elérhető lenne kiskerekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest