- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Igényesebb szó se róla, de engem nem zavar, vagy hogy jobban húzza a napot
(#71) .mf - Sportmotorozom már 16 éves korom óta. Most épp takarék lángon égek, a bőrruhám viszont fekete (volt de eladtam), de a fekete-fehér sem rossz. Ne kövezzetek már, nincs semmi bajom a fehér rucikkal (ha nem tetőtől talpig az) és nem is hoztam fel ilyen témát. A műszaki cikkekre értettem (kivéve háztartási gépek).
Egyébként több nőt ismerek (nem sokat) aki sportmotorozik sajátjával, de igazad van ez azért mégis férfias sport/hobbi -
DeathAdder
veterán
Nagyon rossz irányba terelődik a téma, nem az öltözéken volt a hangsúly (legalább is én nem az ellen érveltem, bár a fehér naci szerintem már sok, lassan a vőlegény is fehér lesz
) Nekem is vannak fehér pólójaim és autóban (sportautó pl Maserati) sem bánnám ha hozzám vágna valaki egy bézs színűt, bár abban is jobban kéne a fekete
-
Csak a homofóbia maradt a téma, pedig direkt leírtam, hogy nem amiatt, hanem mert a fehéren jobban látszik, ha koszos. Nem előnyös sem ruházatban, sem egyéb használati tárgynál. Vagy te vennél pl. fehér autót vagy kerékpárt? Én nem.
embe: kombinálva megint más, úgy még talán nekem is tetszene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest