- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem bejön, jól néz ki.
-
Mans20
addikt
Ez olyan jó hír,csak nálunk nem kapni Galax(y)-t se KFA2-t.
-
subaruwrc
félisten
kéne.
-
zzola
titán
Baromira jól néz ki!
-
Dr. Akula
félisten
Kiömlött a mész, de hát azt is el kell adni.
-
"Utóbbi nyilván olcsóbb gyártást tesz lehetővé, mert így nem kell a fehér modellek esetében egyedi nyomtatott áramköri lapot használni, ám emiatt sorozat veszít is az értékéből, hiszen már nem tökéletesen fehér – bár ez a hardver működésén nem változtat."
"A specifikációkat tekintve az Galax természetesen a gyári tuninggal is élt, így az egyedi nyomtatott áramköri lappal dolgozó GeForce GTX 1060 EXOC White Edition..."
Ez a két mondat kicsit ellentmondásosabb, mint amit te kiemeltél.
Most nem egyedi, így olcsóbb, de egyedi.
-
Lacok
őstag
Nálam a szín sokadrangú elvárás egy vga kártyánál.
-
Laraxior
titán
Az enyém egy picikét szebb
-
plömplöm
őstag
"így nem kell a fehér modellek esetében egyedi nyomtatott áramköri lapot használni"
"A hátlap egy kicsit rendhagyó lett, mivel abszolút nem követi az NVIDIA ajánlásait, így csak egy DisplayPort és egy HDMI aljzat található rajta"
mostakkor nem egyedi, de abszolút nem követi az ajánlást?
arról nem is beszélve, hogy a fehér lakk pont ugyanannyiba kerülne, mint a fekete. szerintem csak szimplán nem figyelt oda valaki a cégnél, vagy a fehér pcb-t tartalékolják a rev2-re
-
fanti
addikt
Elég gyatra ez a fehér szín......így.....
-
.mf
veterán
Egyáltalán nem biztos, hogy "koszos fehér" az az árnyalat, könnyen lehet, hogy csak a fényviszonyok vagy a fényképezőgép fehéregyensúlya miatt tűnik annak.
Emlékszem tizenéve mekkora kuriózum volt a Sapphire fehér nyákos S939-es alaplapja, és utána évekig nem volt hasonló. Ma már van fehér alaplap, VGA, procihűtő, dúskálhatunk bennük; ellenben most a hagyományos zöld nyák tűnt el
-
aram01
nagyúr
Zárt házakat használok, ezért nem fizetnék egy forint felárat sem. Amúgy pofás.
-
lemusz
addikt
A sötét nyák meg ez a koszos fehér árnyalat nekem nem tetsző párosítás. Nah mondjuk nem is nekem készült, de akik hófehér köntösbe varázsolják gépházukat és annak belsejét szerintem azonos véleményen vannak.
-
törölt tag
A forró felület felirat mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest