Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Földrengés... Hmm, tényleg furcsa nap ez

-
Dictator^
veterán
Várd még meg mi jön ezután
Éfjél előtt kellett volna postolnod 
-
Archer
őstag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Ezt mondom, annyiból az ember már egy palack normális bort kap (vagy kettőt), ha meg közvetlenül a termelőtől veszi, több litert.
-
-
Jobbkez effekt lesz ma ugynezem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Archer
őstag
Ha csak nem valami jégbort vagy késői szüretelésű fajtát nézünk, ilyenkorra már rég elforrott a must és már le is fejtették (hogy hányszor, attól függ, ki mire esküszik). A hideg nem igazán árt a bornak, annyi, hogy alacsonyabb hőmérsékleten a bor érése lelassul, míg mondjuk egy szobahőmérsékleten felgyorsul ami nem szerencsés. 0 fokig de még lemehet akár kicsit mínuszba is, a bor nem károsodik, ez alatt (mondjuk -5) viszont már megtörik.
-
EczkE
veterán
Lépj túl a csajon, nem valószínű, hogy lesz valami.

-
föccer
nagyúr
Pont ez a megtévesztő jelen esetben. A pince itt nem a terepszint alatt van. Nézd meg a képet, amit linkeltem. az egy pince. A helyiek szerint. Hőszigetelés nem sok, így ha hideg van odakint, hideg van odabent. Szóval, hogy a borocska nehogy megfázzon, érdemes begyújtani

üdv, föccer
mod: és nem biztos, hogy teljesen meg kell fagynia ahhoz, hogy tönkre menjen. Lehet hogy ha 5-6 °C-ra lemegy a hőmérséklete, akkor megáll az erjedése. Nem vagyok borász...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Dik mán Dezső, most jutott eszembe, hogy valamelyik PH! tábort is egy ilyen "pincéhez" szerveztük.
Azaz szerveztem
-
biker
nagyúr
most valamit nem értek.
a háztól egy 100m-es műút + domb+ földút vezet a pincéig? ahol mi történik, ha ott begyújtasz? meleg lesz a pincében?Vagy ti egy kastélyban laktok és ott az egész kastélykert?

-
föccer
nagyúr
És még nincs is hétfő...
Leányzó val nem délután lett volna a találka? Addig nem tud felkelni? Lol. Felejtős.

üdv, föccer
-
mexicanraven
senior tag
Murphy...
Mellesleg a fentivel egyetértek, tapasztalat alapján mondhatom, hogy az csak kifogás volt...
MSN-en közli, hogy ÁLMOS és MÁS DOLGA VAN??
Elmegy az a nőszemély a tudod hova... (már ne haragudj) Hagyni kell! 
-
Szerintem abból a randiból nem lesz semmi. Mármint ha annyira akarna találkozni, akkor emiatt nem mondaná le, tipikus lerázós indok.
-
Hupsz

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Éfjél előtt kellett volna postolnod 

Csak a bejegyzésben az olvasható, hogy pont forrásban volt a bor. Innen gondoltam, hogy lehet megárt neki a hideg.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)