Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi 14C - C-kategória
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
Megint csak az okkumlacio megy csak hogy írjuk k valamiről... Ennyi erővel a G8rol is lehetne írni...
-
Matada2.3
veterán
Korai még picit nem?
Finn the human
-
Cyberpunk
félisten
Manapság már az a furcsa, ha nem nő a kijelző mérete egy új modellben.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
Kíváncsian várom! A prémium minőségű alumínium ház borítékolható volt, a nagyobb kijelzőt én nem erőltetném a helyükben.
-
Jakesz
addikt
Eddig azt pletykálják, hogy nem ujjlenyomat-olvasó kerül bele, hanem retinaszkenner.
-
Stimpy001
aktív tag
Hova novelik mar a kijelzot? Nem veszik ezre hogy sokan (koztuk en is) azert nem veszik a csucsmodelljeiket mert egyszeruen kenyelmetlenul nagy a kijelzo? Pedig a hardver szimpatikus lenne de az egeszet elrontjak egy boszme nagy kijelzovel...
Utoljara a G2 volt elfogadhato meretu az LG-tol. -
mtm800
senior tag
Inkább az akkut növelnék ilyen iramban.....lehet hogy jobban örülnének a felhasználók.
-
Angel78
aktív tag
A G2-t most is használom és még mindig remek konstrukció. Ahelyett, hogy használhatatlan méretű QHD-s tepsiket gyártanak nyúlnának vissza a régebbi típusokhoz és azokat helyeznék modern köntösbe, ütős hw-rel. 5"-5.2" felett már feleslegesen nagy és órmótlan egy mobil.
Nagyon korai még a utódlás témaköre, ráadásul az írisz scanner is csak kapkodás. Az 50centin kívüli leolvasást se tudták még megoldani addig meg minek.
De röhejes lesz majd a júzer aki a jobb és/vagy bal szeme előtt 25mm-el legyezget a tepsi mobillal„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Fitzgerald
veterán
Na, ez az az év volt, amikor a néhány Exynos 7420-al szerelt készüléken kívül nem jelent meg olyan chippel szerelt telefon, amire az előző 1-2 év csúcskészülékeit érdemes lett volna lecserélni.
Reméljük jövőre azért felkavarják kicsit az állóvizet. Nvidia is visszatérhetne végre a mobilos világba a Tegrával... -
Ricardo
titán
"nyúlnának vissza a régebbi típusokhoz és azokat helyeznék modern köntösbe"
Ott a Sony esete aki kap hideget meleget, hogy szinte semmi nem változik a készülékeiben, és nem éri meg a csere. A HTC-nek is hogy bejött az M8 frissítése. Az M9 finoman szólva sem sikeres.
cr33p: A Huawei Kirin procija is sokat fejlődött. Talán még őket érdemes megemlíteni.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Snapi820 + 4GB RAM johet. QHD nelkul megvagyok eleg a FHD is. Akksi min 3500mah legyen. Fingerprint scanner jo lenne. Kijelzo lehetne max 5,2" (álom)
A V10 DAC-at elfogadnam bele nagyon! Inkabb az legyen az ujitas ne a duplaselfie meg millio ppi. Wireless charging alapbol legyen benne, ne nekem kelljen mokolnom itthon. Fem felejtos, en nem szeretem. A keret meg a váz oke de a hatlap legyen bőr vagy muanyag de az istenert se fém. Kijelzoido min 4,5-5 ora, optimalizálás minimum mint G4 eseteben frissitesek iziben.
Tobb keresem nincs.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
sixpak
nagyúr
G Pro 3-ról semmi hír?
Már lassan 2 éves lesz az elődje.
Nincs normális hardverrel, kamerával, kijelzővel, designnal rendelkező 6 inch-es (esetleg kicsit nagyobb) telefon a piacon...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
sz.balazs.95
veterán
ja, semmi, nem szóltam
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
steelsec
aktív tag
A g3 a maga 5,5 jével tökéletes. páromnak is az van pedig neki jóval kisebb a keze és imádja. Pár óra használat után minden kisebb telefon aprónak tűnik. Nem hiszem hogy cserélném még jövőre a g5-re vagy bármire, egyszerűen nem fejlődött annyit, hogy érdemes legyen. Retinaszkenner meg ilyenek, tök jó, de számomra egyenlőre felesleges.
-
AllTheBest
őstag
Nagyobb kijelző? Most tértem vissza a G2-re, és nem szívesen váltanék ennél nagyobb kijelzőre megint, szóval ha megint 5,5-ös lesz(vagy annál nagyobb), akkor nem én leszek a célközönség
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
TTTotya
senior tag
Igazából a bőr hátlap nem tudom kinek fog hiányozni, az meg tényleg jó lenne már, ha az Lg is eljutna már a fémházhoz meg az ujjlenyomat olvasóhoz a G szériában is.
-
joey04
titán
csak bika akksit kapjon és jó lesz
-
Fejvadi
nagyúr
Senki nem alszik ma már a mobilpiacon. Mire kihozza a póstás a telefont, már kiadták az újabbat.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz ricinus13 #20 üzenetére
Szerintem meg ti vagytok kisebbségben. Több évig használtam 5 inches vagy nagyobb telefont (Sony Z, G2, S5, G3, P7), és kifejezett könnyebbség volt idén visszatérni a 4 inches Iphone 5-re, ha nem szart volna be, most is az lenne. Egy ideje pedig már Iphone 6-ot használok nagy megelégedéssel, de ez is éppen határeset méretben (4,7").
Szóval nem azzal van gond, ha valaki 6 inches phabletet szeretne, csak a gyártóknak kéne hagyni alternatívát annak az igen komoly mennyiségű embernek is, akik nem akarnak nagy (csúcs)telefont. Kevés jelenleg az ilyen alternatíva ( Iphone 5S, Sony Compact széria, Alpha pl.).
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Mondjuk egy i6 pont akkora mint legtöbb 5inches készülék. Szóval ennyi erővel a határeset 4,7 inkább 5-5,2 nálad. Amúgy meg nem vagyunk egyformák, pár évvel ezelőtt a 4,3 is óriásinak tűnt most meg 5 inch alatt el sem tudnám képzelni, és már ez is kicsi. 5,2 - 5,5 alá nem adom a legközelebbi telefonomnál.
"a gyártóknak kéne hagyni alternatívát..."
Ezt adom, de sajna semmi esély rá jelenleg, talán pár év múlva mikor már "nem lesz hova" növelni. Érdemes visszagondolni 2003 tájára, mikor ennek pont az ellentettje zajlott. Mindenki egyre kisebb készüléket gyártott, és amikor már használhatatlanul kicsik lettek akkor észbe kaptak.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
aSzakember
tag
kinek a lábát kell megkufircolnom a Flex 3 bejelentésért?
I can do this in a hundred ways
-
Sebestyen01
őstag
válasz aSzakember #31 üzenetére
Nem hiszem hogy a flex2 sikertelenség elősegíti a 3 bejelentését...
-
Grodd
tag
Pedig nem kéne. Szerintem 5.6" már phablet méret, ami nem baj, arra is van igény, de egy mainatream okostelefonnak 4,7-5,2" között kéne lenni. Akkor is, ha csúcskategóriás. Nem azt mondom, hogy menjünk le 4,5" alá, mert az ma már tényleg használhatatlan a legáltalánosabb célokra is, de ne essünk át a ló túloldalára se!
-
Halkow.
senior tag
Micsoda kamu... Unibody még szerencse, hogy az LG ragaszkodik a cserélhető akkumlátorhoz. A keret készülhet fémből, ahogy a V10-esetében is.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Grodd
tag
Én konkrétan iPhone 5s-t vagyok kénytelen használni (az a céges teló corporate szinten) de számomra egyszerűen kezelhetetlen. Nem az iOS miatt (bár az is közrejátszik )
Hanem azért, mert ez már használhatatlanul kicsi. Ezt normális ember szerintem nem tudja kezelni, még alapvető célokra is alkalmatlan. Még a softtoken PIN-jét is állandóan félreütöm, annyira kezelhetetlenül apró a virtuális bill. Nehogy még okostelefonfunkciókról álmodjunk... Te vagy itt kisebbségben, de nagyon. -
Aryon87
félisten
+1 G4 tulaj.
Ideális méret szintén a 6" lenne.
Ne csináljanak unibody házat, maradjanak csak meg a cserélhető akku mellett, de sajna nem kívánságműsor ez. G4 előtt Xperia Sp-m volt, mindig paráztam hogy az akku mikor adja be az unalmast, mert macera lett volna a csere gari lejárta után (annak ellenére, hogy 2 évente váltom a telókat, azaz ahogy lejár a 22 hó rabság)
(Tabletem unibody-s házzal van, az akkuja már 2x-ra xarakodik, hamarosan megint mehet szervízbe 3-4 hétre..)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
D4ni
őstag
Mostmár inkább a nagy kamera tesztre lennék kíváncsi, s velem jó páran Mikor lehet belőle valami?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
törölt tag
válasz ricinus13 #38 üzenetére
Mert valahogy el kell adni az ujabb telefont is. Ez ilyen kinek nagyobb a f.sza verseny.
Szerinted pl van-e ertelme a qhd meg 4k kijelzonek telefon meretben?Termeszetesen nincs hisz az emberi szem ezt mar nem kepes erzekelni fizikailag sem. Raadasul funkcionalisan is rossz hisz agyoncsapja az uzemidot, lasd g4 legtobb embernek max 3.5h sot.Megis egy-ket ev es minden csucstelo 4k lesz (meg az aruk is
-
fornettisuti
veterán
lehet tippelgetni az indulo arat
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-
WiZARD
addikt
Neked...
Én G2-ről cseréltem Note4-re, és nem akarnék többé kisebb kijelzőt.
(persze Note4 után ha nem lesz más, akkor valami 5.5-5.6 valószínűleg nem fog gondot okozni, de 6.0-nak jobban örülnék, bár jelenleg nincs semmi, amire úgy igazán lecserélném, pedig szívesen cserélnék valamire, ami nem samsung)(asszony iphone6-ról iphone 6+-ra váltott, és azt mondta nem is érti miért a picit válaszotta először, amikor sokkal jobb a nagyobb)
Taci: Egyetértek, simán kiadhatnák 100% ugyanazt a beltartalmat, más méretű kijelzővel párosítva.
Software oldalról is egyszerű lenne a gyártónak, és akiknek elég a kicsi, azok is kaphatnának normális hw-t.
Iphone 6-6+ elég közel van ehhez a logikához.[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Taci
addikt
Számomra meg az iPhone 5S mérete a tökéletes. Pedig hidd el, emberes kezem van. De nekem az a fontos, hogy egy kézben biztonságosan, stabilan tudjam tartani ÉS használni is bármilyen helyzetben (kivéve persze vezetés közben, ott ez szóba sem jöhet - arra ott a headset).
De ez nyilván megszokás, hozzáállás és ízlés kérdése, így kár is lenne rajta 'vitatkozni', mert mindenkinek más és más.
Viszont azt nyugodtan megcsinálhatnák, hogy kiadnak egy kisebb (4" - 4,5", maximum 5") és egy nagyobb (5,5" - 6") változatot, az akkut leszámítva változatlan beltartalommal, és mindenki boldog lenne - legalábbis nem kellene kompromisszumot kötni a telefon mérete miatt. De ezt valahogy nem akarja/(tudja?) meglépni egyik gyártó sem. Kiadnak compact- meg mini-változatokat, csak épp a hardvert is butítják, így pedig már messze nem ugyanaz a készülék.
-
janeszgol
félisten
Hát nem tudom. Van 4 coltól 5.7colig telefonom és mindegyiket tudom normálisan kezelni. Mondjuk attól függ, kinek milyen vaskosak az ujjai. Az enyém nem bumfordiak.
Amennyi telefont eltörnek az emberek, lehet túl nagy nekik, csak nem ismerik be. Bár láttam már 4 colos iPhone-t is betörve.
-
kengyel
nagyúr
Az LG.- jól felgyorsítja a G.-szériát.
kengyel
-
Blyan
félisten
Imádom amikor emberek olyan szubjektív dologról vitatkoznak , hogy kinek mekkora kijelző jön be.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
dave_gahan
aktív tag
Egyetértek, én is maradtam a G2-nél, az utódmodellek nem csak a nagyobb kijelzőméretben okoztak csalódást, hanem az értelmetlen felbontás növelés mellett 3 éve nem fejlődő akku kapacitás (maradt 3000mAh), ill. az ebből fakadó karcsúbb akkuidő miatt.
A G2-t egyedül a 2GB RAM miatt cserélném most már, jó lenne a 3GB... Továbbra is pöpec telefon, az LG oprendszerét is szeretem, az 5.2" még éppen határeset, nagyobbat nem csak az egykezes használat miatt nem vennék, hanem a zsebben hordhatóság is kényelmetlenné válna plusz 1-2 centi hosszal... Full HD-nál nagyobb felbontást pedig tv-kbe is feleslegesnek tartok, hát még telefonokba...
Szóval egy jó ideje egyértelmű, hogy a trendek nem nekem kedveznek... Jó lenne ismerni a pontos sales számokat, mivel sztem a G2 átütő sikerét egyik utód sem tudta megismételni, így nem értem, hogy miért nem frissítenek a koncepción. Vagy ha ennyire ragaszkodnak a tepsi csúcskészülékekhez, akkor a kisebb testvéreket nem fostos hardverrel kellene ellátni. Miből állna azonos 5.7-5.2-4.7 tripla csúcsmodellel kijönni?
Persze ezt a kérdést már sok-sok fórumon átbeszélték...eredmény nélkül...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest