Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Yettel topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Számomra meg az iPhone 5S mérete a tökéletes. Pedig hidd el, emberes kezem van. De nekem az a fontos, hogy egy kézben biztonságosan, stabilan tudjam tartani ÉS használni is bármilyen helyzetben (kivéve persze vezetés közben, ott ez szóba sem jöhet - arra ott a headset).
De ez nyilván megszokás, hozzáállás és ízlés kérdése, így kár is lenne rajta 'vitatkozni', mert mindenkinek más és más.
Viszont azt nyugodtan megcsinálhatnák, hogy kiadnak egy kisebb (4" - 4,5", maximum 5") és egy nagyobb (5,5" - 6") változatot, az akkut leszámítva változatlan beltartalommal, és mindenki boldog lenne - legalábbis nem kellene kompromisszumot kötni a telefon mérete miatt. De ezt valahogy nem akarja/(tudja?) meglépni egyik gyártó sem. Kiadnak compact- meg mini-változatokat, csak épp a hardvert is butítják, így pedig már messze nem ugyanaz a készülék.
-
janeszgol
félisten
Hát nem tudom. Van 4 coltól 5.7colig telefonom és mindegyiket tudom normálisan kezelni. Mondjuk attól függ, kinek milyen vaskosak az ujjai. Az enyém nem bumfordiak.
Amennyi telefont eltörnek az emberek, lehet túl nagy nekik, csak nem ismerik be. Bár láttam már 4 colos iPhone-t is betörve.
-
Mr.Silkó
veterán
Itt lehet, hogy kisebbségben vagyok, de hidd el, rengetegen vennének kisebb képernyős csúcstelót a mostaniaknál, ha lenne elég alternatíva. Nem véletlen a Sony Compact széria és az Iphone 5s népszerűsége.
ricinus13 (#38)
Ajánlom figyelmedbe a kolléga 42-es kommentjét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest