- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
-
janeszgol
félisten
Hát nem tudom. Van 4 coltól 5.7colig telefonom és mindegyiket tudom normálisan kezelni. Mondjuk attól függ, kinek milyen vaskosak az ujjai. Az enyém nem bumfordiak.
Amennyi telefont eltörnek az emberek, lehet túl nagy nekik, csak nem ismerik be. Bár láttam már 4 colos iPhone-t is betörve.
-
Taci
addikt
Számomra meg az iPhone 5S mérete a tökéletes. Pedig hidd el, emberes kezem van.
De nekem az a fontos, hogy egy kézben biztonságosan, stabilan tudjam tartani ÉS használni is bármilyen helyzetben (kivéve persze vezetés közben, ott ez szóba sem jöhet - arra ott a headset).
De ez nyilván megszokás, hozzáállás és ízlés kérdése, így kár is lenne rajta 'vitatkozni', mert mindenkinek más és más.
Viszont azt nyugodtan megcsinálhatnák, hogy kiadnak egy kisebb (4" - 4,5", maximum 5") és egy nagyobb (5,5" - 6") változatot, az akkut leszámítva változatlan beltartalommal, és mindenki boldog lenne - legalábbis nem kellene kompromisszumot kötni a telefon mérete miatt. De ezt valahogy nem akarja/(tudja?) meglépni egyik gyártó sem. Kiadnak compact- meg mini-változatokat, csak épp a hardvert is butítják, így pedig már messze nem ugyanaz a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az áprilisban bemutatkozott G4 utóda még nagyobb kijelzőt, Snapdragon 820 lapkát és 21 megapixeles kamerát kaphat.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest