- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
ÖÖÖöö.. Nekem filmezéshez van ez így, film közben meg ugye eleve ritkán nyomogatom, de olyan kényelmes az ágyból egérrel kattintgatni, hogy netezni sem nagyon megyek át a monitor elé, csak ha valamit nagyon gépelni akarok. Játékra meg vettem az XBOX Joypad-omhoz egy Wireless Reciever-t, és minden tökéletes..
De egyet értek, hogy a PC-nek nem a MediaCenterként való használata a megszokott.. Viszont nekem igen, világ életemben PC-ről néztem a filmeket, stb. Sosem volt DVD vagy Blu ray lejátszóm és szerintem nem is lesz..
Amugy szerintem a Microsoftnál sem arra gondoltak hogy a PC monitor előtt fog mindenki ökörködni, hiszen azért hely is kell, az meg inkább a TV előtt van a nappaliban.
-
Kroni1
veterán
A TV-re a PC-t rádugni semmivel sem bonyolultabb mint a Boxot.. Nekem mindig is össze volt kötve egy 5m-es HDMI-vel a másik szobában lévő nagy TV-m a géppel, egy vezeték nélküli bill egér meg simán veszi a jelet az egész lakásban.. Ha lennének játékok a PC-re hozzá adnám is el egyből az XBoxot, annyira nem szeretem.
-
Kroni1
veterán
Ezt az origón olvastam: "A Kinecttől nem csak a szórakozás megváltozását várja a cég. Február elesején jelenik meg a mozgásérzékelő szenzor windowsos illesdztőprogramja és a Microsoft partnerei által készített kinectes alkalmazások, így a kütyüt nem csak játékokra, hanem például a tévé távirányítója helyett is használni lehet majd. Steve Ballmer szerint az oktatás és az egészségügy is megváltozhat a hang és mozdulatvezérlős interfésztől"
ez úgy értelmezhető mintha a mostani kinect is menne PC-vel, de nem hiszem hogy az a hír megbízhatóbb.. Bár örülnék ha menne az enyém PC-vel!
-
Kroni1
veterán
ha ezt tudom lehet nem is vettem volna Box-ot, mert csak a kinect tetszett meg benne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest