- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
lovilovi01 #50 üzenetére
nagyon rossz helyen kérdezted, és ez már egy régi hír behalt topic-ja.
ezt inkább az xbox topicban....
-
lovilovi01
csendes tag
Nem tartozik szorosan ide, de lenne egy kérdésem:
Xbox kontrollerrel (wireless, pc-s) lehet valahogy irányítani az win media centert, vagy valami más normális lejátszót pc-n?
-
lorcsi
veterán
isteni jó ez a megoldás..de az ára
-
NomadND1
senior tag
Kíváncsi leszek, hogy milyen PC-s játékok fogják támogatni.
Egy Max Payne-t biztos érdekes lenne vele játszani, főleg az időlassítás (bullet time) miatt :-)
Bár egy mozgáskoordinációs program hasznos lenne, vagy épp egy küzdősport oktató. Ilyen téren látom értelmét, de egy StarCraft II-t már nem. -
ALBY
senior tag
Kinect figyeli ahogy VérPistike matyizik a gépnél,
de talán még "app" is lesz hozzá a kívánt céllal, húzza fel vele a progressbar-t
aztán ha felkerül a top 10-re beköpi a szüleinek is mail-ben.
Bocsi -
Dany007
veterán
Oké, de akkor azt kéne kiszámolni, hogy a kábelen átmenő információ közel fénysebességgel közlekedve mennyivel hamarabb ér oda, ha az út mondjuk 50cm-rel kisebb?
Mert szerintem itt még csak nem is microsecundumokról beszélünk, hanem simán nanosec. vagy még kisebb egységről. -
Na erre már régóta vártam,igaz sokkoló az ára,de majd eldönti az élet,hogy mennyire fogják venni,illetve mennyire lesznek optimalizált játékok.
-
Nem tudom milyen késleltetésről beszéltek,nálam nem jelentkezik ez a jelenség. A windows.os sdk van felrakva és megy szépen,de ezenkívül van még más vezérlő is hozzá pl az openNI driver. Az x360 kinect szenzort kifejlesztő PrimeSense készíti és folyamatosan frissíti.
-
Kroni1
veterán
ÖÖÖöö.. Nekem filmezéshez van ez így, film közben meg ugye eleve ritkán nyomogatom, de olyan kényelmes az ágyból egérrel kattintgatni, hogy netezni sem nagyon megyek át a monitor elé, csak ha valamit nagyon gépelni akarok. Játékra meg vettem az XBOX Joypad-omhoz egy Wireless Reciever-t, és minden tökéletes..
De egyet értek, hogy a PC-nek nem a MediaCenterként való használata a megszokott.. Viszont nekem igen, világ életemben PC-ről néztem a filmeket, stb. Sosem volt DVD vagy Blu ray lejátszóm és szerintem nem is lesz..
Amugy szerintem a Microsoftnál sem arra gondoltak hogy a PC monitor előtt fog mindenki ökörködni, hiszen azért hely is kell, az meg inkább a TV előtt van a nappaliban.
-
Zirowe
nagyúr
Azt vajon lehet tudni, hogy ez is csak 320*240es felbontáson fog menni, vagy már támogatni fogja a maxot, tehát a 640*480at?
-
Tibi86
aktív tag
Én is kötöttem már össze TV-vel a gépet, csak nem ez az általános.
Tegyük fel ha rákötöm, akkor a vezeték nélküli egérrel+billel fogok szerencsétlenkedni a fotelban? Onnan már csak egy lépés a kontroller. Nekem ez kényelmetlen.A vicc az, hogy én meg pont most akarok egy boxot beszerezni.
-
Kroni1
veterán
A TV-re a PC-t rádugni semmivel sem bonyolultabb mint a Boxot.. Nekem mindig is össze volt kötve egy 5m-es HDMI-vel a másik szobában lévő nagy TV-m a géppel, egy vezeték nélküli bill egér meg simán veszi a jelet az egész lakásban.. Ha lennének játékok a PC-re hozzá adnám is el egyből az XBoxot, annyira nem szeretem.
-
csongi
veterán
És remélhetőleg kiderül miért van az Xboxos verziónál késés
, Mert hogy nem a kábel hossza okozza az biztos. Egy normális pc ha rendesen optimalizált a driver kenterbe veri majd a konzolt ezen a területen is. És remélhetőleg élvezni is lehet a játékokat,minimálisra csökkentett késedelemmel.
-
macilaci78
nagyúr
Az lesz a szép, ha jelszót is Kinect-tel adod meg...
-
Tibi86
aktív tag
Szerintem a PC monitora kicsi a kinect-hez.
Xbox-hoz a nappaliban tökéletes, de egy íróasztal előtt vergődni, ráadásul 60 papírért... -
Ptech
addikt
Már alig várom, hogy 60k-ért hadonászhassak a PC előtt ülve
-
Tenax84
csendes tag
Programozó vagyok, van boxom és Kinect-em is van hozzá. Mikor kijött a béta SDK kinect-hez pár hónapja, fel is telepítettem és rádugtam PC-re. 5 perc alatt írtam vele egy progit, amivel az egeret tudtam mozgatni kézmozdulattal. A végleges SDK is működni fog vele az információim alapján, csak nem lesz olyan pontos a hardver, mint a drágább új változat.
-
aerosmith
őstag
vannak pcs játékok kinectre?
-
Tigerclaw
nagyúr
Ennek mi értelme lesz? Nekem van Kinectem az XBOX-hoz és nagyon jó, de nem értem PC-n mire lehet használni.
-
dabadab
titán
"ez úgy értelmezhető mintha a mostani kinect is menne PC-vel"
Megy is: http://openkinect.org/
-
banhammer
veterán
válasz
Day 'n' Nite #24 üzenetére
"Az ASUS-nak volt valami hasonló terméke, azzal mi lett?"
Lerúgták...
-
Day 'n' Nite
tag
No, mostmár a monitorokat is sűrűn fogják szétrúgni-ütni a "gémerek"
Az ASUS-nak volt valami hasonló terméke, azzal mi lett? -
banhammer
veterán
Elképzeltem ahogy a karosszékből hadonászva netezek, fórumozok.
Kell
ene, ha nem lenne ilyen drága! -
Kroni1
veterán
Ezt az origón olvastam: "A Kinecttől nem csak a szórakozás megváltozását várja a cég. Február elesején jelenik meg a mozgásérzékelő szenzor windowsos illesdztőprogramja és a Microsoft partnerei által készített kinectes alkalmazások, így a kütyüt nem csak játékokra, hanem például a tévé távirányítója helyett is használni lehet majd. Steve Ballmer szerint az oktatás és az egészségügy is megváltozhat a hang és mozdulatvezérlős interfésztől"
ez úgy értelmezhető mintha a mostani kinect is menne PC-vel, de nem hiszem hogy az a hír megbízhatóbb.. Bár örülnék ha menne az enyém PC-vel!
-
Televan74
nagyúr
Azért a 62.000 Ft egy kicsit sok. Plusz 30.000 Ft és megkapom hozzá a xbox -ot is. Ahol azért már vannak már programok is hozzá.
Kíváncsi leszek mikor jelenik meg az occsó kínai változat. -
Daniford
tag
Csak legyen olcsóbb ez a technológia! Tuti veszek egyet az asszonynak had ugráljon a tv előtt
-
Kroni1
veterán
ha ezt tudom lehet nem is vettem volna Box-ot, mert csak a kinect tetszett meg benne..
-
dabadab
titán
"az USB-s összekötés kábele rövidebb lesz, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése"
Ez baromi vicces
Az xboxos Kinectnek kb. akkora kesleltetese van, hogy azon erdemben az se valtoztatna, ha az USB kabel az erzekelobol a dobozig Shanghai-also erintesevel menne.
(#9) szab.tam: a Kinect alapvetoen nem alkalmas barmifele finom vezerlesre (bar van kinectes autos program, de az a mokas arcade kategoriaba tartozik, ahol senkit sem erdekel az idealis iv), igazabol a mindenfele ugralos meg tancolos dologra jo, a Fruit Ninja iranyitasara pl. tokeletes. Meg arra is, hogy az ember zsiros kezzel tudjon navigalni a box fomenujeben
-
Psych0
őstag
"Ennek megfelelően az USB-s összekötés kábele rövidebb lesz, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése"
Tessék már kiszámolni, mennyi +1m kábel többletkésleltetése...
-
szab.tam
nagyúr
általában az új (más) dolgokat úgy szokták szídni, hogy nem próbálták előtte. 2 tipikus példa: lcd tv monitornak és a 3 kijelzős játékmódnál a köztes káva....
de ezt úgy szidom, hogy láttam a működését egy barátomnál. konkrétan xbox + forza 4.
szerintem autóversenyre egyenesen baromság. amikor elfordítod a fejed, fordul a versenyző feje is. de a szemedet vissza kell fordítsd úgy, hogy majd kiesik, mert különben ugye nem látod a kijelzőt....+ aktiválni a hangfelismerést, és kész a burleszk....
természetesen olyan játékhoz, ami nem a fejforgatásra korlátozódik, biztos jó ficsőr. csak arra akartam rávilágítani, hogy csak autós játékhoz nehogy megvegye majd valaki...
-
mpierre
veterán
Vicces lehet a széken ülve karatézni a számítógép előtt... Az első rugásnál, amit nem lát a rendszer, úgyis felrúgja a user az asztalt.
-
zazahoho
őstag
Ezt tuti megveszem,csak az ára lehetne kicsit barátibb
-
front3r
őstag
Az Xbox-os Kinectet ugye lehet ugyanúgy használni majd PC-vel??
Tudom, már vannak programok, de engem a hivatalos rész érdekel, hogy lesz-e supportálva az Xboxos, vagy azt akarja az MS, hogy PC-re vegyen az ember egy másikat, ami nem lenne szép dolog.
Bár erre a kérdésre nem tudom ki tud majd érdemben válaszolni.... -
Mittu88
senior tag
szerintem rohadt drága... xboxhoz nem kb. fele ennyibe kerül?
-
Dany007
veterán
Frankó. Már alig várom.
Azért persze azt kivárom, hogy milyen alkalmazásokban és miként lesz használható.
Pl nekem elsősorban HTPC vezérlésre kellene. Mondjuk kézmozdulatokkal, hangvezérléssel. együtt. -
Akkor úgy is tud majd viselkedni mint egy track ir?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest