- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Update: the launch of both the watches and the platform have been moved up a day, to February 8th
-
dutrás
őstag
válasz
tomboy0013 #10 üzenetére
Próbáltam is. Nem jött be. Sajnos elég vaskosak az ujjaim ehhez. De a kollégám akiét próbáltam ő is csak maszatolt össze vissza.
-
RaveForce
veterán
válasz
tomboy0013 #8 üzenetére
Szerinted probalta egyaltalan? A kerdes koltoi...
-
Matada2.3
veterán
Nem az volt, hogy egyik motorola se kapja meg a wear 2-t?
-
dutrás
őstag
Ekkora kijelzőn alkalmatlan a billentyűzet szövegbevitelre. Nem is értem miért kell a telefon szolgáltatásait belezsúfolni egy ekkora szerkezetbe. A sportot még meg tudom érteni meg talán az üzenetek olvasását. Bár egy hosszabb üzenet olvasása már gyötrelem lehet.
-
ChoppR
tag
IOS-szal használva lesz valami érdemi változás? Lehet majd letölteni watchmakert iphone-nal is?
-
bolondember
MODERÁTOR
Androidauthority szerinte jön két LG óra is.
Kíváncsi vagyok milyenek lesznek és mit tudnak
-
modd3r
őstag
válasz
tomboy0013 #1 üzenetére
Nekem is HW-om van, de billentyűzet használata valszeg kínszenvedés lesz az apró kijelzőn.
-
tomboy0013
veterán
Nem kapkodták el, de végre van dátum. Remélem nem nyírja ki a Huawei watch-om 2 napos üzemidejét. Egyébként videók alapján tetszetős a rendszer, meg végre lehet billentyűzet segítségével is válaszolni üzenetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Evan Blass információi szerint érdemes feljegyezni a naptárba a közelgő dátumot, a régóta várt Android Wear 2.0 nemsokára megérkezik.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest