- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
Olvastam én is, gondoltam hogy több lesz mint az oculus... Lézeres érzékelő kontroller beépített cam etc. Sokkal fejlettebb mint az oculus, csak kérdem én hogy ha egy csőd szélén álló vállalat profitot akár olyan eszközzel aminek most kellene elterjedni miért nyit fel millió forintos áron? Nálunk ez 1500 euró, ezt már Megerzi egy német dolgozó bér is!
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
BazsiBazsi #9 üzenetére
Ez már a csúszás.
Sokkal korábban tervezték piacra dobni. -
BazsiBazsi
aktív tag
Amíg nincs árazás "hagyjukmá". Szerintem csúsznak vele.
-
Garada
őstag
700 euró? Túlzásnak érzem egy oculus mellett azt hittem a valve azétt beleszól egy jobb árazásba a siker érdekében.
-
Fejvadi
nagyúr
Pár kép lehetett volna.
-
Xaels
félisten
A piacon ez a legkomolyabb eszköz, de több mint valószínű, hogy a legdrágább is lesz.
"Yes, smartphones are important, but to create a natural extension to other connected devices like wearables and virtual reality is more important," she said. - Az Androidcentral-ról idéztem ahol Cher Wang-ot idézték... Ennek fényében ha idén is erre tesznek fel mindent, mint részben tavaly is akkor elmehetnek oda ahova gondolom. Ez nem fogja őket pozitív irányba billenteni.
-
pakriksz
őstag
Tipp: poresznél nem kell erőmű hozzá, hiszen az csak egy video
-
Kasya
nagyúr
Ez húzós így.
-
kriszpontaz
veterán
"pozitív fogadtatásban részesült tavaly a SteamVT platformhoz kapcsolódó Vive VR szemüveg"
Kis hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest