- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Jó, hát az ilyen alapok, hogy Robotzsaru, meg Amerikai Nindzsa, ezek megvoltak, meg az összes "nyugati" rajzfilm, amit adtak a SAT1-en szombat hajnalban, de a Véres lábnyomok a levegőben, meg a Halálos tombolás 4 ezek nem. Rambo sem, Die Hard sem, A Rocky 1-et sikerült már bepótolnom, meg a Predator 1-et is. GET TO DA CHOPPA!
Re:szerk: Michael Dudikoff
@FatalError: a miénk most döglött be, úgy hogy bajság van, Édesanyámnak TV-t kellene venni, de... eh... később...
#11: Asszonyka nem szereti a durrantós filmeket, így sajnos nem tudom mikor bepótolni. Most Zumba táborban van, és mentségemre legyen mondva, hogy feszt pótolok. Tegnap Batman kezdődik, ma Expendables.
-
DeFranco
nagyúr
Ájtiti nokia, fekete a popija
@lapa: nekem volt egy videós barátom, de attól el voltam tiltva (Édesanyám bölcs belátását mutatja, hogy ez a srác szoktatott rá a bagóra) a többiekkel meg valahogy nem alakult ki ez a nappaliban lógás, videózás gyakorlat. Nem mellesleg akkor már terjedt a PC és mivel módos barátaim voltak, ezért eléggé penetráltak voltak 486-os gépekkel, aminek mindig (vagy kierőszakolt vagy nem) mortal kombatozás lett a vége. Ha PC-t láttam, nem bírtam magammal.
De jó, hogy rólam szól a topic
-
DeFranco
nagyúr
Én pont most fejeztem be az első részt. Nekem kimaradt a VHS korszak, így majdnem "szűzen" álltam neki, de úgy gondolom, igazán jó film volt
Jól össze is volt rakva, kiváló arányérzékkel, kiváló rendezéssel, nagyon finom öniróniával, pont annyi trash elemmel, amennyit felvesz a film. Mellette persze iszonyatos dara.
Jó film volt, na... izgatottan várom, hogy megnézhessem a második részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest