Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
huszonvalahány éves ITT téve a mai napig reccenés menetesen szolgál!
VHS: Ehhez még annyit,hogy apám mesélte végre sikerült venni egy "lejátszót" én meg pár évesen teleszórtam kiskanállal 2,5-s fúróval stb.Úgy hogy kénytelen volt mindig ellenőrizni használat előtt aztán felkerült a felső polcra.
-
lapa
veterán
ez szigorú lesz, de nekünk se. viszont nekem voltak barátaim (önirónia is: akkor még...), náluk néztük az alábeszélőseket.
robotzsaru akkora alapmű, hogy az bődületes. akkoriban azt a cuccot megcsinálni, az tényleg nagyon kemény volt. amúgy remasterelték, torrentboltban hd-ben megvan. mondjuk szerintem 720p felett nem érdemes tölteni, de lehet csak nálam volt kicsit már forrás-limitesnek tűnő.
amúgy nem lenne rossz még beraknák az expendables 3-ba a robotzsarut is. meg conant.
-
Mr X
veterán
Sosem késő pótolni a régi filmeket, a legtöbbet be lehet szerezni.
Sosem felejtem el, nekünk egy ITT Nokia videónk volt, és a szomszédtól kértük kölcsön az ő videóját a kölcsönzős kazetták "backupolásához". Olyan filmeken nőttünk fel, amiket ma már a Film+ is csak zokogva tenne műsorra.
Apropó, nosztalgia. Épp most néztem végig a Robotzsaru 1-2-t. A mai napig imádom, pedig nem tudnám megszámolni, hányszor láttam.
-
FatalEror
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Formula-1 humoros
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged