- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
#85552128 #68 üzenetére
Lehet, hogy nem úgy van, de a cikkben az van leírva
Ha valóban szigorúan csak OEM rendszerépítők kapnak kuponokat, (kereskedők nem) és csak kész konfighoz adhatják, akkor a bányászok kimaradnak a mókából (Biztos nagyon szomorúak lesznek , hogy ha csak simán vesznek 5db Vegát bányászni nem jár hozzá 5db FC5
)
-
-
Ragnar_
addikt
válasz
#85552128 #53 üzenetére
A cikkből: "Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 580 sorozatú VGA-k mellé kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e az ingyenes játékok. Fontos kiemelni, hogy mindegy miképp lesz megvéve az adott VGA, ez történhet külön is, vagy akár egy teljes konfiguráció részeként." Nekem ebből az jött le, hogy nem kell teljes rendszert venni az FC5-höz,
de azzal is jár, ha VEGA vagy 580 van a gépben, de szerintem kb. boltja válogatja, hogy adnak-e kupont Különösebben nem néztem utána, mert nem érint. De majd veszek holnap egy Vega 64-et és kiderül. (Árukeresőn van egy darab, igaz, hogy 290k, de ingyen kiszállítás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest