- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Én is kipróbáltam (igaz, én Xboxon). Az action részek nem rosszak, bár az elsőben hatalmas volt a lövöldözős rész. Én csak azt sajnáltam benne, hogy nem csak katonák vannak benne, pedig jó lett volna úgy. Bár ez az én szerény véleményem.
-
ZakRob
senior tag
Nekem hiányzik belőle a kihajolás, mással nincs bajom, ütős lesz.
-
Buldozer99
senior tag
Nálam is beakadt a demoban kb 4x, de nem volt vészes 1mp volt talán, nekem bejött, várom a teljest!
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Leszedtem a F.e.a.r 2 demót s azt kell mondanom: Csalódás.
Unalmas agyon ismételt dolgok. Végig az az érzésem volt hogy ezt már láttam. Semmi új nem volt benne. A grafika rettenet gyenge. A fizika is. És mint mondottam semmi de semmi újat nem mutatott. Remélem ez csak a demó sajátossága hogy ne lőjék le a poénokat előre, de kétlem.
-
athomi
veterán
válasz
sid.:Rc211v #51 üzenetére
állítólag mindenkinél beakad néha 1-2 mp-re, és engem zavar
egyébként játszható, 30FPS+ -
Scholes9
nagyúr
Biztos, h a véglegesben ezt javítják majd, nálam is beakad, amúgy meg stabil 60fps...
-
Zin
őstag
Vicc, h ien rovid a demo.Pont beleéltem magam erre vége....
-
mephi666
nagyúr
na, jó lesz ez a játék... 1280-ban, minden fullon és elég jól megy... egy nagyobb proci nem ártana, de így is jól játszható
-
athomi
veterán
Szedem a demo-t, remélem jó lesz és viszonylag hosszú.
-
sid.:Rc211v
őstag
...fel kellett telepiteni a dx9-et
...Sztem ez Vmi hatalmas game ! grafikailag hasonlit az 1-hez de sokkal kidolgozottabb! de bőven jó a grafika ! ettől nekem nem kell több ..maxon full simán fut 100 feletti fps-el ! gyönyörű
megyek jatszok is tovabb
-
Devil Smile
őstag
Innen 780-800KB vel jon (ennyi a maxom) es regelni sem kellcsak datumot allitani..
meg 36perc... sose jon le..
meg sose lesz feb 13.. -
Zin
őstag
Fekete kepernyovel inditasnal vissza dob.mit csinaljak?
-
Harti
senior tag
Steam-en is fennt van már! 2MB/sec-el jött le!
-
Johnny Cage
addikt
"Birodalmi lépegető" (aka Mech) volt már az elsőben is, sőt, eredetileg már abban is vezethetővé akarták tenni, de a szoros határidők miatt végül nem került bele. Egyébként nekem sem tetszik, nem való egy atmoszférikus játékba... el kellett volna dönteni, hogy suspense-horrort vagy shoot'em up-ot akarnak csinálni...
-
ígyvanferi
addikt
Nem lehetek olyan sügér, hogy nem tudok mit kezdeni a letöltött ZIP-fájllal. És mégis... Nem akaródzik neki kitömörödni. Ráadásul két különböző helyről letöltött fájl mérete sem egyezik.
-
Zin
őstag
Hajnali 1 kor aramszunet telepites elott.Na mondom ilyen nincs!Nemsokara telepitem van áram vegre..!
-
Tirexi
addikt
Gameplay-em: http://www.youtube.com/watch?v=aiKwoEvCYWE
-
Dany007
veterán
Az pont péntek 13-lesz. Remélem megelevenedik a játék és bent lesz azt esti hírekben...
-
eddie17
addikt
Hát sosem szerettem ezeket a "horror" játékokat, de gondoltam boxon kipróbálom a demót.
Nos, 10perc volt az egész(ez talán még demónak is kevés), és egyszer sem fostam tele a gatyót. Pedig nagy ijedős hírében állok. A grafika sem tetszett, szép meg minden, de nagyon plasztikus. -
mephi666
nagyúr
gamershell-ről reggelre lejött, hibásan :S most töltöm máshonnan... munkaidő alatt majdcsak lejön teljesen... nagyon izgatja a fantáziám, hogy milyen lett... az árnyék-trükkök az első részben is jók voltak nagyon... főleg, ha amúgy is megjelent már párszor a kislány, felment a pulzus és valamelyik kanyarban a falra vetődött az árnyékom: hajlamos voltam rendesen megijedni
nem ártott pár feles meg sör a játék előtt a nyugodtabb idegállapotért
szerintetek 3800+ x2-vel, 2giga 800as ddr2-vel és egy 9600gt-vel mit fog menni a játék? az első rész megy, mint a vadállat 1280-ban... 40fps alá nem is ment a benchmark, 70fölött volt nagyrészt
-
infectedmann
őstag
Nekem is nagyon bejött a demo.
Grafika és a képi világ egyből megtetszett.
Para megvolt, remélem az egész játék ilyen lesz.Emlékszem az első rész közben párszor felugrottam a székből és eldobtam minden
Én az ilyen parás horror -t szeretem, a hentelős fröcsögős mindig csak a 2. helyen fog állni. -
Gaboman
nagyúr
Nekem nagyon bejött az új FEAR,grafika szép és gépigénye sem nagy 1600x1200 4xFSAA 16xAF Frapsal mérve Avg: 74.551,csak a töltések ne lennének az egy kicsikét idegesítő.
A játék demó alapján ütős,félelmetes,jó újból áttélni a borzongást.
Remélem a teljes verzió végig azt fogja nyújtani amit a demó mert akkor óltári jó játék lesz belőle. -
zuchy
őstag
Nemtudom, nekem azért bejött, igaz sosem játszottam F.E.A.R.-el. Jók benne a fénytrükkök, pl amikor megjelenik előtted az egyik ilyen démonszerűség árnyéka. Egy parás rész volt nálam, de a többi "ijesztés" sem volt rossz. A grafika elmegy,...de ezt a konzoloknak is köszönhetjük, hogy nem lett szebb, mert biztos vagyok benne hogy szebbet is lehetett volna csinálni. A hangok bejönnek, nagyon jók az effektek 5.1-el.
Mind összességében tettszett. -
Johnny Cage
addikt
Nagyobb, hosszabb, vágatlan... a demó alapján körülbelül ez látszik kirajzolódni: nagyobb fegyverarzenál, több ellenség, nagyobb terek, grandiózusabb harcok... és ezzel szvsz csúnyán eltúlozták az arányokat, amire az első részben olyan kínosan ügyeltek. Ne legyen igazam, de az eddig látottak alapján sajnos ez sejthető.
-
detroitrw
addikt
egy kis teszt: [link]
-
Cramo
tag
nah, én is végigtoltam mostanra;
nem rossz összességében, de azért a "kivilágítottnak" tűnő ellenek, meg a "birodalmi darálógépes" rész a végén, és a borzasztó vérfröccsenés eléggé lehúzza, grafika sem olyan korát megelőző, mint az első részé volt akkoriban, de pozitívum, hogy nem szaggat, mint anno a celeron+9600xt összeállításon.
Ha a multi egyben lesz, akkor jó kis játék lesz szerintem. -
mephi666
nagyúr
1megabittel ellesz szerintem a gép éjszaka
február 13án (stílusosan pénteken) jön az új péntek13 film és a fear2 is...
jó lesz nagyon... és idén lesz még párszor péntek13... majdcsak elmegyeget a játék... az első része is tetszett... nem rettyintettem be úgy, mint 10éve avp közben fülessel, de közel volt a hatás...
-
Hunter2
addikt
Hogy minek kell regisztrációhoz kötni egy ingyenes cucc letöltését ezt sosem értettem.
-
Shodan
őstag
Én valahogy többre számítottam, szerintem elég gyenge és nem a grafika miatt. az teljesen jó. Végre nem kihalt a környezet sem, bár nekem még mindig kicsit sivár, de a hangulathoz illik.
Azzal az exoskeletonnal viszont már nagyon elvitták a full hentelés irányába. Szinte nem is láttam semmit csak nyomtam a gombot.
A lassítások meg szerintem még az 1be is jobbak voltak, azaz eperlé nagyon gyenge, meg az emberek körül ilyen glowos minden. Nagyobb para egyszer volt. Dinamic árnyékoknál kicsit beszaggat, de akadás mentes egyébként. -
konas
senior tag
Nem rossz..Parszor libabor beugrott..
Potyog meg repked benne minden,a loves es robbanas hatasara.
semmi egetrengeto grafika,cserebe sok fps.
nalam 45-60 fps,nehanyszor komoly belassulasokkal. -
m1sk4r
aktív tag
pcdome-ról tényleg gyorsan jön.
-
Jofi81
őstag
Köszi mindenkinek!
PC Dome-ról 15 perc alatt lejön!
-
nrgia
őstag
Minőséginek épp nem mondható, de aki nem szeretné letölteni a DEMO-t az meg is nézheti ...: http://www.youtube.com/watch?v=pR3eRSVlkuw
-
Jofi81
őstag
Olyan oldal nincs, ahol nem kell regisztrálni, de mégis gyorsan lejön?
-
Ste
addikt
Az első résztől is tele lett a gumibugyi. Kíváncsi leszek a másodikra (szerintem ezt sem fogom végigtolni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest