- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kvg
senior tag
-
s.bala31
őstag
válasz
S_x96x_S #139 üzenetére
Kb ugyanazok az emberek futják ugyanazokat a köröket az ilyen inteles hírek alatt. Pszichológia: akik eddig évekig gyengébb AMD-s cpu-t használtak most késztetést éreznek hogy úgymond elégtételt vegyenek és gúnyolódjanak az Intel bénázásán. Ez persze érthető de egy idő után már unalmas. Piaci értékhez: 52 ezerért vettem az i5 8400-at megjelenés után pár hónappal nemrég adtam el 40-ért. 2700x induló ára 100-120 ezer volt megjelenéskor most el lehet adni szintén kb 40-ért. Szerintem ez is zavaró tud lenni
és nehéz feldolgozni a veszteség érzését aki belefutott egy ilyen üzletbe.
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
S_x96x_S #135 üzenetére
Az a vicc, hogy a legtöbb írás normális hangnemben ment, de Intel fika ezért jön a sok amd-s szöveg az ilyenektől. Nekem is amd a fő gépem, de Intel a nas, a családban is van pár Intel, így nem tudom, hogy egyeseknek miért fáj, ha nem Intelt használ a forumozó és úgy ír egy inteles hírhez.
-
s.bala31
őstag
"LEGALÁBB TIZENKÉT ERŐMŰVET ÉRTEK SZÁMÍTÓGÉPES TÁMADÁSOK, KÖZTÜK EGY KANSASI ATOMERŐMŰVET."a hackerek kifejezetten a sérülékeny számítógépes rendszereket kutatják fel," Az is lehetséges hogy ezek az erőművek AMD-s rendszereket használtak és azért próbálkoztak, mivel még nem publikus a sérülékenységük
Annyira komolytalan már ez a vergődés minden egyes Inteles hír alatt, persze értem hogy ez generálja a hsz-eket, de akkor is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest