- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
fatallerror #134 üzenetére
a p***ba is beletudom tenni a p*****em csak nem mindegy milyenben mert egyik pont megfelelo, a masikba meg harangozok, de a nagyigazsag megvan belemegy.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatallerror #131 üzenetére
de igen, en viszont nem arra asszocialok, az ev vegen erkezo Kaveri meg Fm2-s lesz , de ami utanna (es szerintem ez fogja tartalmazni azt a Streamroller magot ami nem keves valtozason megy at.) Excavator (ala Kaveri 2.0 ) szerintem mar nem lesz vele kompatibilis, igy ez eros kijelentes volt reszerol.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatallerror #126 üzenetére
Igen am de arrol is volt szo hogy olyan valtozasok erik a Kaverit hogy FM2+ (vagy akarmi mas ami majd lesz a foglalat nev) tudja csak kiaknazni teljesen. vagyis visszafele kompatibilis lehet de nem hiszem hogy az egesz termekcsaladot le fogja fedni az FM2-s soki.
-
F34R
nagyúr
válasz
atti_2010 #120 üzenetére
Arrol tudok en is hogy a Richland helyett lett volna a Kaveri de inkabb kihoztak a 2.0 Trinyot , Kaveri-rol olvastam hogy Streamroller.t megkapja , de ez alapjan a cikk alapjan nem ez amit igazan vartam. a 8770D ami Ricsiben van az ugye rendre megegyezik a 7660D-vel ?
-
F34R
nagyúr
válasz
atti_2010 #116 üzenetére
Van azonban egy másik opció, ugyanis nem kizárt, hogy a Kaveri APU-ban található Steamroller modul nem egyezik meg azzal, amit a szerverekbe szánt Opteronok kapnak meg. Nagyon is elképzelhető, hogy a fenti kép gyakorlatilag már egy módosított Steamroller modul. Utóbbi már csak azért is valószínű, mert egyre sűrűbben hallani egy Kaveri 2.0-ról, amiben a pletykák szerint pont processzor oldalán történnek majd fejlesztések.
Egyszerubb Streamroller, ha a Trinity es a Richland (ket generacio) atveszelt egy idoszakot akkor igy nyilvan a Kaverinek es az Excavatornak is (2 generacio Streamroller. )
-
F34R
nagyúr
Hmmm , tehat a Kaveri nem kapja meg a Streamroller-t csak a 2.0 majd valamikor ? valojaban akkor csak a GCN lesz az ove
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest