Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
#96241664 #30 üzenetére
Érintőkijelzőt javították már szoftveresen. A kijelzőnél nem a felbontásra gondoltam, hanem a minőségére, messze nem flagship. Műanyag hátlap nekem mindegy, de az üveg csak GG3, könnyebben törik. És a hűtésen is spóroltak, ezért melegednek jobban és túl, mint a többi S, ugyanazzal a procival.
Jó teló, nekem is volt az elején 5G, de az érintőkijelző probléma miatt visszaküldtem. Simán venném, de karácsonyi akcióban lehet S-t is kapni hasonló áron. Hosszú távra a valódi flagship jobb, mert tartósabb és minőségibb. Az előző széria esetén a Snapi miatt megérte az FE, itt most nem tudom, mit fognak kispórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest