Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Sry, my bad. Elvileg ez. Magamtól Galaxy Y2-t mondtam volna, de amikor neten rákerestem a típusszáma alapján (GT-6310, de bootoláskor GT-S6310-et ír ki), akkor Galaxy Y-t írt ki az adott oldal. Igazából most már nem tudom, hogy pontosan mi, mert nem Y, az Y2 viszont elvileg 3,5"-os, erre viszont 3,27"-t ír .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bteebi
veterán
válasz takacsbotond #21 üzenetére
(Gyakorlatilag ezt írtam én is.)
A G2-es javaslatot köszi, tényleg nagyon jó telefon. Az asszonynak azt fogunk venni, tegnap délután döntötte-döntöttük el . Nekem amiatt nem felelne meg, mert szükségem van a nagyobb tárhelyre, az pedig microSD nélkül nem kivitelezhető (kicsit zavar a nem kivehető akksi is, bár gyakorlati szempontból nincs túl nagy jelentősége).Amúgy nekem jobban tetszik a G3, bővíthető is, a kicsit nagyobb kijelzője netezéshez jól jön majd (gyakorlatilag pont akkora 5,5"-os kijelzővel, mint a mostani 5"-os telefonom...). Lehet, hogy majd programmal lebutíttatom a felbontást HD-ra (az ugyebár pixelhelyesen megtehető, 4 pixelből lesz 1), de ez majd a tapasztalatok függvényében fog eldőlni. Mindenesetre nem a közeljövőben fogok venni, már nem lesz rá pénz, mivel az asszony most kap majd egy G2-est egy Galaxy Y helyett (3,3", HVGA, 1 GHz single core Cortex-A5, 768 MB RAM, 4 GB ROM). Nem kis minőségi ugrás lesz .
-
Z10N
veterán
A 4K-t gondolom a VR miatt eroltetik.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Fejvadi
nagyúr
Ez lesz a Galaxy Lehet EDGE
-
Én már nagyon várom megjelenését.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
bteebi
veterán
válasz takacsbotond #8 üzenetére
Márhogy a FHD értelmetlen? Jó az, hidd el. A qHD szerintem 5" körül már kicsit zavaró, a HD viszont még tényleg elég jó. A FHD felbontást viszont már elég kényelmesen meg tudják hajtani a mai SoC-k, szóval én inkább arra szavazok. Mondjuk annál nagyobb felbontásnak (QHD, 4K) tényleg nincs semmi értelme, mert már nem javul tőle a képminőség, viszont cserébe nagyon nagy erőforrás kell hozzá. Éppen a QHD kijelző - vagyis az ehhez köthető nagy GPU igény, lagolás - miatt ódzkodom attól, hogy LG G3-at vegyek, pedig amúgy nem lenne kérdés .
-
undersance
tag
-
törölt tag
Oculus Rift
-
ctvagyok
őstag
Na, jöhetne egy cikk a kövi iPhoneról is.
Oldják meg, hogy lehessen kisebbre állítani a felbontást használat közben akkor kevesebb száj fog görbülni a fórumon. -
M5Norbi
őstag
Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek sikerül e nagyot dobni vele.
Amióta észbe kaptak elég jó cuccokat adnak ki (ha nem is mindegyik az) kb a Note4-től kezdve az Alpha,A5 na meg az S6 duó is nagyon jó lett.És még jön az Active is.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
pampali167
csendes tag
Hogy naponta 3X kelljen töltőre tenni 3 óra kijelzőidő mellett
-
drfedayn
tag
-
takacsbotond
őstag
4k?!A 2knak sincs semmi értelme ekkora kijelzőn, akkor minek 4k?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
blagolf
senior tag
A Note 10-ben mi lesz? Nem ártana arról is már időben beszélni nem!?!?
Üdv, Zoli
-
vicze
félisten
" ám házon belül ez az első olyan chipset, ami teljesen saját gyártmány, vagyis a processzor, az IGP és a RAM is a Samsung gyáraiban készül"
Mi? Az Exynos mindig is csaját maguk gyártották, az egész SoC-ot...
Rendbe kéne tenni a gyártás és a tervezés fogalmakat és megfelelően használni. -
Graphics
Jómunkásember
Nesze semmi, fogd meg jól
Tehát lesz valami, de nem biztos hogy. Es de ha talan
Őszig sok idő van még...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest