Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
takacsbotond
üzenetére
(Gyakorlatilag ezt írtam én is.)
A G2-es javaslatot köszi, tényleg nagyon jó telefon. Az asszonynak azt fogunk venni, tegnap délután döntötte-döntöttük el
. Nekem amiatt nem felelne meg, mert szükségem van a nagyobb tárhelyre, az pedig microSD nélkül nem kivitelezhető (kicsit zavar a nem kivehető akksi is, bár gyakorlati szempontból nincs túl nagy jelentősége).Amúgy nekem jobban tetszik a G3, bővíthető is, a kicsit nagyobb kijelzője netezéshez jól jön majd (gyakorlatilag pont akkora 5,5"-os kijelzővel, mint a mostani 5"-os telefonom...). Lehet, hogy majd programmal lebutíttatom a felbontást HD-ra (az ugyebár pixelhelyesen megtehető, 4 pixelből lesz 1), de ez majd a tapasztalatok függvényében fog eldőlni. Mindenesetre nem a közeljövőben fogok venni, már nem lesz rá pénz, mivel az asszony most kap majd egy G2-est egy Galaxy Y helyett (3,3", HVGA, 1 GHz single core Cortex-A5, 768 MB RAM, 4 GB ROM). Nem kis minőségi ugrás lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nekem amiatt nem felelne meg, mert szükségem van a nagyobb tárhelyre, az pedig microSD nélkül nem kivitelezhető (kicsit zavar a nem kivehető akksi is, bár gyakorlati szempontból nincs túl nagy jelentősége).
.