Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
takacsbotond #21 üzenetére
(Gyakorlatilag ezt írtam én is.)
A G2-es javaslatot köszi, tényleg nagyon jó telefon. Az asszonynak azt fogunk venni, tegnap délután döntötte-döntöttük el. Nekem amiatt nem felelne meg, mert szükségem van a nagyobb tárhelyre, az pedig microSD nélkül nem kivitelezhető (kicsit zavar a nem kivehető akksi is, bár gyakorlati szempontból nincs túl nagy jelentősége).
Amúgy nekem jobban tetszik a G3, bővíthető is, a kicsit nagyobb kijelzője netezéshez jól jön majd (gyakorlatilag pont akkora 5,5"-os kijelzővel, mint a mostani 5"-os telefonom...). Lehet, hogy majd programmal lebutíttatom a felbontást HD-ra (az ugyebár pixelhelyesen megtehető, 4 pixelből lesz 1), de ez majd a tapasztalatok függvényében fog eldőlni. Mindenesetre nem a közeljövőben fogok venni, már nem lesz rá pénz, mivel az asszony most kap majd egy G2-est egy Galaxy Y helyett (3,3", HVGA, 1 GHz single core Cortex-A5, 768 MB RAM, 4 GB ROM). Nem kis minőségi ugrás lesz
.
-
bteebi
veterán
válasz
takacsbotond #8 üzenetére
Márhogy a FHD értelmetlen? Jó az, hidd el. A qHD szerintem 5" körül már kicsit zavaró, a HD viszont még tényleg elég jó. A FHD felbontást viszont már elég kényelmesen meg tudják hajtani a mai SoC-k, szóval én inkább arra szavazok. Mondjuk annál nagyobb felbontásnak (QHD, 4K) tényleg nincs semmi értelme, mert már nem javul tőle a képminőség, viszont cserébe nagyon nagy erőforrás kell hozzá. Éppen a QHD kijelző - vagyis az ehhez köthető nagy GPU igény, lagolás - miatt ódzkodom attól, hogy LG G3-at vegyek, pedig amúgy nem lenne kérdés
.
-
undersance
tag
válasz
Ezért esetleg: [link]
-
törölt tag
válasz
Oculus Rift
-
pampali167
csendes tag
válasz
Hogy naponta 3X kelljen töltőre tenni 3 óra kijelzőidő mellett
-
drfedayn
tag
válasz
H villoghass vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Linux kezdőknek
- Amazon
- Ukrajnai háború
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Xbox Classic / Xbox 360
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Vadiúj SSD-k!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest