Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jobb üzemidőt hozhatnak az idei Galaxy Watchok
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kifejezetten terepre szánt elektromos bringát áraztak le
- Bemutatkozott a Nothing Ear (2)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Megszenvedné a Huawei kizárását a német mobilhálózat
- Kisöpörné az USA a félrevezető reklámokat a közösségi médiából
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
veterán
Evolveot shoa. Nálam jól leégtek az FX520al....egy ipari hulladék volt.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
satz18
őstag
Azt hozzátenném a dolgokhoz, hogy egy ilyen cucc kínából 40k, és erre kb nincs semmilyen garancia sem, a Kínaira meg elvileg 1 hónap alatt alkotnak valamit. Evolveonak a szervizhálózata béka segge alatt, 1 hónap utánajárás volt, mire garztatásra le tudtuk adni. Mióta leadtuk, eltelt 6 hét és a telefonnak se híre se hamva. 2.5 hónap. 3 hónapot bírt, szóval majdnem fél éves a telefon és annyit volt szervízben mint működőképes állapotban. Szóval kinaihoz képest majdnem kétszeres áron gari nélkül ez a telefon kuka a köbön.
Amúgy az MTK végén a t betű alapján nem 1.5 GHz-esnek kéne lenni a telónak?
[ Szerkesztve ]
Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3
-
HawerKing
őstag
En meg mindig ugy vagyok vele, hogy olcso husnak hig a leve
▂▃▅▇ MI 9 ▇▅▃▂
-
darvinya
titán
A cikk nem rossz, de ez a készülék egy rakás k…k….
Nem elég a szappantartó dizájn hulladék műanyagból rádásul tré belsővel.
Aztán kiszúrják az ember szemét bőrtokkal, törlőkendő és védő fóliával.
Mert másra úgysem fogja használni, mint törölgetni és tokban tartani.
Már csak műanyag ápoló folyadék hiányzik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / Poco F2 Pro Electric purple …színes az élet/ '06 Focus kombi szürke
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Én valamiért azt hittem, hogy az Evolve és az Evolveo két külön cég.
A külső terén megerőltethették volna magukat, a Prestigionak is sikerült egy némileg korrekt formatervet összehozni legutóbb.<< Heimdal >>
-
törölt tag
Inkább egy galaxy Y mint ez. Ez egy ipari hulladék.
-
Nem igazán értem ezeket a készülékeket és a forgalmazóikat.
Egy ZTE v967s hivatalosan behozva, vám + ÁFA megfizetése után 40k-ért érhető el. Oké, hogy ezt a készüléket pont nem engednék behozni, mert van Mo-i ZTE képviselet, csak példaként említem Biztos vagyok benne, hogy ez a készülék sem volt több - jól ismerem a kinti árakat. 55k-s eladási árral számolva 40% marad egy készüléken, amiből még nem számoltuk le a különböző költségeket. Tudom, hogy ez több, mint 10%, a termék árusítása pedig 30%-os haszonkulcs mellett jelent nagyjábóli megtérülési rátát, de legalább bevezetnék a piacra és bár a haszonkulcs csökkenne, de az értékesített volumen nőne.
Valahogy nehéz elhinnem, hogy a Marshall keresztben ez az ár a metszéspont..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
b4zsi-
őstag
Nem tudom kiben fogalmazódik meg, hogy konkrétan erre a készülékre van szüksége. Nekem nem tetszik és szerintem drága is.
-
Castell
aktív tag
~4,5"-os telefonokkal mi helyzet (kedves forgalmazók)? Mostanában ezek a tepsik kerültek nagyon előtérbe, pl. Concorde 5000-es, tegnap a Prestigio 5044, Myphone Next, ...
Egyébként ennyi pénzért vállalhatatlan ez a cucc.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
alfaromeo33 #14 üzenetére
L520, mint Lumia. Amugy az se 35, inkabb 38, de igy is megeri.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Lambach
tag
Szerintem inkább a Huawei Ascend Mate. Ezerszer jobb.
Now its too late/I bite I suck I empty you/Theres no escape/You have to follow me into/Into the empire of the vampire/Where dreams turn into fright/Into a land called transsylvania/Where life begins at night
-
helixP
veterán
Azért elég sokat változott a világ: már egy 3-4 mm-es káva is bántja az ember szemét, pedig 5 éve nagy szám lett volna egy ilyen megoldás
[ Szerkesztve ]
-
dreamdancer
őstag
Ez a telefon nem nekünk készült, hanem Ázsiának és Latin-Amerikának, ott tombol a "méret a lényeg, de jó áron". A minőség, használhatóság csak másodlagos szempont.
Nem a lényeg a fontos.
-
Lomha 8V
addikt
Köszönjük a cikket, de ez telefon egy rakás sz*r.
-
joey04
titán
Az ember igen fura egy szerzet. Egyik pillanatban rajong valamiért, aztán egy szempillantás alatt képes ugyanannak a fordítottjáért áhitozni.
Nem fura, hanem manipulálható.a böngészés milyen akadozós omg
btw az overscroll érdekes."Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Riuko
senior tag
Nem értem....szerintem viszonylag jó a kamera képe, nagyítás nélkül, amit az író lesz.roz, ennél rosszabb felvételekre, ismertebb márkáknál nem is olyan rossz kifejezést használják, érdekes....
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Jakuu
őstag
70k + posta ? Annyiert mar jo minosegu telefont hozatok kinabol nem ilyet.
-
Thaaleum
aktív tag
Bocs de ez a keret valami nagyon bóvli.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
x1port
addikt
Tucattermék aranyáron.
-
moleculez
veterán
Johetne egy igazi "kinaitelefonteszt", azokon jokat szoktam vidulni. Ezen enkabb sirok
...Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
Mr.Silkó
veterán
Batár nagy telefon, széles káva a kijelző körül, gyenge felbontás. Ótvar ez az Evolveo..
-
Azért az a 210 g nem semmi súly...
3njoy the Lif3
-
FaceThePro
tag
Miért kell ilyen nagynak lennie ( és egyáltalán ilyennek )?
Huawei Ascend Y300 & Asus Memo Pad HD 7
-
Kicsi OFF
Csak nekem tűnt fel, hogy megoldottátok a fehér telefonok fotózását?
/OFF
"Akárhol jársz, akármit látsz, nyomot hagy benned, jól vigyázz..."
-
blackydan
senior tag
Ez egy igazi nehézbombázó sajnos nem a jó értelemben
-
MuzikJunkie
aktív tag
Most így melegében a Prestigio tepsije után előjön a különbség az átcímkézett gyártók tucattermékei közt.
Prestigio megértette és megoldotta, hogy nagy kijelzőhöz jár a nagyobb felbontás, Evolveo nem. Na bumm.
Ennyiért ez a cuccos ipari hulladék és rombolja a gyártó... akarom írni átcímkéző cég épülőben levő, még kiforratlan presztizsét (már ha egyáltalán van már nekik. xD)Ha kicsi vagyok és növekedni szeretnék, akkor óvatos vagyok és figyelek a részletekre. Ezt ők nem teszik, így szépen, lassan eltűnnek, vagy teleszórják a Tescót 19 ezres hulladékkal, mint az Akai (nem is értem az Akai brand használatát gagyi cuccoknál, mikor hangszerekben, dj eszközökben awesome).
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
KalocsayMate
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy http://mobilarena.hu/dl/cnt/2013-08/100763/xtraphone_53_qc_3n.jpg ezen a képen szereplő HTC nevét?
Előre is köszönöm.
-
Rusi
senior tag
válasz
KalocsayMate #37 üzenetére
HTC Butterfly S
-
vimes
senior tag
Fújjderonda...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Carline
őstag
Ha a Samsung tucatfonjai a Tetszett plecsnit megkapják gyengébb hardverrel, semmi kiemelkedő tulajdonsággal, akkor ennek miért nem járt legalább egy "tetszett"?
Ja, hogy a Samsung támogató partner, akkor bocsi.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Fryskitt
addikt
Elsőre azt akartam írni, hogy plusz egy elektronikai hulladék... de így ez nem igaz. 2-4 éves korig, hogy a gyerek ne a "rendes telefont" alázza rommá, pont megfelelő. Ahhoz viszont talán kicsit drága, bár személyes megfigyeléseim alapján az ennél is gagyibb kínai csodák annyira szarok, hogy a fent említett kiskorú 2-3 másodperc forgatás után földhöz csapja és kéri az enyémet. Szóval, lehet, hogy mégis jó valamire.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Rusi
senior tag
Mutass nekem egy ilyen hardverrel rendelkező Samsungot (de minimum 5 hüvelykes kijelzővel ám, mert a 3,3 hüvelykes Mini 2 nem játszik), ami 70 ezerbe kerül és Tetszett plecsnit kapott. Mellesleg a Samsungnál kicsit több figyelmet fordítanak a kamerára, kijelzőre, minőségre és mondjuk a szoftverre is. A támogatós duma már rojtosra rágott gumicsont, felesleges ezzel jönni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez kb pont a másik tesztelt készülék a Prestigio ellenfele lehetne viszont az nekem jobb vételnek tűnik.
Més que un club!
-
Carline
őstag
A kamera minőségét aláírom, majd mind ócskák a kínai telóknál.
A kijelző nagy és IPS, a színek jók meg még napfényben is látható rendesen.
Melyik független Samuról mondható ez el a 70k-s árban?
Az összeszerelés minősége a mostani kínaiknál is megfelelő. Nem recseg-ropog már a teló. Persze nem a 100$-os kategóriában.
A szoftverre meg milyen figyelmet fordítanak?
Telehintik a saját programjaikkal (persze a /system/app-be rakva, hogy csak root után lehessen eltávolítani akinek nem tetszik, meg benyomják a face klienst, hogy akadjon rendesen a teló). Hát ha ez a több figyelem szoftvertéren, akkor még jó, hogy a kínafonokban nincs meg ez a kedves fícsör.
A támogatós dumát azért írtam, mert ha lerágott csont, ha nem, akkor is így érzem.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
btchr
csendes tag
Ez elég szegényes és otromba azzal a qHD felbontással 5 colra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagy kijelzőt olcsón, ez lenne a koncepciója az Evolveo újdonságának, de sajnos számos dolog akadályozza a cél elérésében.
- Intel Core i7-3xxx "Sandy Bridge-E" és i7-4xxx "Ivy Bridge-E" (LGA2011)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Játékosokat célzó óriásmonitorral újít az LG
- BestBuy topik
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Red kártyafüggetlen hibátlan állapotú-Apple garancia, számla-N006
- Iphone 11 KÁRTYAFÜGGETLEN! 128Gb
- iPhone 12 Pro Max 128GB Silver kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R6622
- iPhone 14 Pro 512GB Silver kártyafüggetlen hibátlan állapotú-Apple garancia, számla-R6026
- iPhone 14 256GB Blue kártyafüggetlen hibátlan állapotú-Apple garancia, számla-N004
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest