Evolveo XtraPhone 5.3 QC - a fehér óriás

Bevezető, tartozékok

Az ember igen fura egy szerzet. Egyik pillanatban rajong valamiért, aztán egy szempillantás alatt képes ugyanannak a fordítottjáért áhitozni. Így van ez a mobiltelefonok terén is. Néhány éve, a mobiltelefonok elterjedésekor a méret csökkentése volt a fő téma. A gyártók licitáltak egymásra, ki képes a lehető legapróbb készüléket piacra dobni. Emlékezzünk csak például a Nokia 8210-re, a Samsung szupermini kagylóira, és még sorolhatnám.

Evolveo XtraPhone 5.3 QC
[+]

Erre most 2013-ban mi az új őrület? Egyre növekednek a készülékek, sorra mutatkoznak be a tepsik, a gúnyosan csak phabletként emlegetett kategória képviselői. A nagy gyártók készülékei a méretükhöz illően elég magas árkategóriát képviselnek, ám vannak, akik úgy gondolják, hogy a nagy kijelző nem lehet úri kiváltság. Köztük van az Evolveo, akik már korábban is belekóstoltak ebbe a területbe, az FX520 készülékkel (akkor még Evolve márkanéven).

Evolveo XtraPhone 5.3 QC
[+]

Mostani telefonjuknak kissé elvont neve lett, az XtraPhone 5.3 QC nem valami fantáziadús, a QC mellesleg a négymagos processzorra utal. A doboz tipikus külsővel bír, a fekete alapszínben lángnyelvek, a telefon képe és leírása látható. Felnyitva rögtön a készülék fogad, egy szinttel lentebb pedig a tartozékok, ahol kellemes meglepetések érnek bennünket. A szokványos töltőfej, USB kábel és sztereó füles (mind fehér) hármasán kívül ugyanis egy bőrtokra, törlőkendőre és kijelzővédő fóliára is futotta, ami felettébb kedves gesztus, ráadásul hasznos dolgokról van szó.

Evolveo XtraPhone 5.3 QC
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés