Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Istenem, már itt is az álszent rongyrázás. Véletlenül elszólom már én is magam, hogy csak az aranyozott lehúzógombos Dömötör tartály az igazi, sima műanyagra rá se néznék soha!
Van akinek ez az olcsónak mondott füles az álma, lelke rajta.
Én a magam részéről mellőzni próbálom az agyam mellett a nem feltétlenül szükséges mikrohullámot, ezért nem játszik ez a füles. Két ismerősöm csúnyán végezte agydaganattal, és hát... magamnak kegyesebb halált kívánok. Mindketten Westel 0660-nal, majd 'Ántenná mooobile'-s Nokia 2110-zel, meg Ericsson GH388-cal kezdték, és sok mobilozással, meg Bluetooth-szal folytatták. A jobb oldalon erős sejtburjánzás indult...Olyan ez, mint a 'ne cigizz, aztán hátha nem lesz tüdőrákod' gondolatmenet. Sánta, tudom én, de jobb nem cibálni az oroszlán bajszát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kuponkunyeráló
- Mazda topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest