Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
Én spec egy dologra lettem volna kíváncsi, hogy képes-e viberezni. A többi úgyse érdekel, mert egy S30+ rendszerű nokiaval vígan elvagyok - chat, email, film, zene - ami még annyira sem "rugalmas" mint a J2ME rendszerek. Egyedül a viber vagy egyéb voip hiányzik kicsit. Egy lapáttelefon meg csak kínokkal járna: túl nagy, figyelni kell rá, javítás horror összegek stb. Azt meg külön felháborítónak tartom, hogy egy win xp 512 rammal simán fut, de egy kézi ketyerének meg már kevés. Tudom nem teljesen ugyanaz a kettő, de elviekben ezt akkor is elfogadhatatlannak tartom. Az 1-2 éves termékciklusok pedig vérlázítóak fogyasztói és társadalmi szempontból is. A telefonon sérelmezett dolgok szinte egytől-egyig mesterségesen feltupírozott igényekből fakadnak és számomra azért sem teljesen releváns ez a teszt. Az ára valóban borsós, de talán lesz egyszer egy ilyen nem strapában is.
-
Ivy.4.Ever
őstag
Nem ismerem a telefont de nekem az az érzésem hogy a teszt szerzője nem tud elvonatkoztatni a saját preferenciájától és igényeitől, és ez egy hiánypótló telefon lenne ha nem csak strapában adnák ki. Ugyanez volt a történet az LG Wine Smarttal is, ami ugyanígy le lett húzva, pedig előzőleg butatelefon tulajdonosok nagyon is elégedettek vele úgy ahogy van. Személy szerint pedig a Prism 7070-el jártam úgy, hogy mindennek elhordták és azóta sem találok jobbat nála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest