Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Amiket ismerek
-Doogee Titans2D700:kicsit gyengén SOC(itt inkább a GPU) de nagyobb belső tárhely.Igen megosztó hátlap(vagy tetszik, vagy utálod...semleges nem maradsz....) Az aksija combosabb, mint az alap Q4-esé,4000 mAh-s.
-Mann Zug3+: majdnem olyan paraméterekkel van, mint a Q4, csak Snapi proci hajtja.A proci pict gyengén, de a GPS gyorsabb,RAM,belső memória, akksi kb egy szint.
-Texet X-Driver:A legolcsobb a felsoroltak közül, de a leggyengébb is a hardver tekintetében a valamivel több,mint 700 Mb RAM miatt én már nem venném...
-Snopow M8:nagyobb kijelző(4" vs 4,5")nagyobb felbontással.Walkie-talkum funkcióval,de ezt nem tudtam kipróbálni mások eszköz hiányában.
Én ezeket próbáltam, illetve nyomogattam egy keveset a Cat 2 telefonját is, de szerintem túlárazottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Projektor topic
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest