Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
Gyerekek, nem tulzok!
A lányomnak vettem egy Xperia L-t ami ugye elvileg 4,3". Nekem egy Optimus Black van, ami tisztán 4 ". És amikor ugyan azt a weboldalt néztük mind a 2 telefonon, egymás mellé tettük, akkor kiderült, hogy hajszállra ugyan azt a képet adja. Ennyi, sajnálom!
-
HawerKing
őstag
ez 40tol tobbet nemer
-
Gabó75
senior tag
Nagyon nagy a kihasználatlan terület. A 4"-ból még a gombok is elvesznek helyet. Drága ennyiért, ötvenért jó lehet sokaknak.
-
culas25
tag
Egy kicsit magasnak találom ezt az árat. Ha ez is vízálló lenne, akkor jó vétel lehetne. Így viszont csak a szokásos "Sony felár" -at kell megfizetni :S
-
pete_21
addikt
válasz
Tidzsimon #35 üzenetére
Így van, pár képpontot vesz csak el, fél hüvelyket nem. Illetve van ahol eltűnnek a gombok, néhány teljes képernyős alkalmazásnál, ha jól emlékszem.
(#36) fordfairlane: Úgy tűnik, hogy a Nexus 5-öt a Motorola fogja gyártani. Végülis teljesen logikus lépés, nem vagyok meglepve.
(#37) dokee78: Én úgy látom, hogy az Ace 2 Android 4.2-vel jön. De nagyon lényegi különbség valóban nincs. A Quick settings panel ami szerintem hasznos, illetve az, hogy rezgő üzemmódban mindenképp rezegjen értesítéskor a telefon. Utóbbi azért kell, mert már Gmail-ből is kivették azt a funkciót, hogy csak néma módban rezegjen a telefon.
Egyékbént én úgy vagyok vele, hogyha lesz közösségi támogatottsága, akkor nem is fontos számomra, hogy a gyártó támogassa és frissítse a telefont.
-
Ádám16
addikt
Ace3 4.2-vel jön, de nem veszekszek veled, mert abban igazat adok, hogy eget rengető funkcióbeli különbségek nincsenek.
-
Rizzo
aktív tag
válasz
fordfairlane #36 üzenetére
Szerintem is ez a kényelmes méret. Sony nexus 5, jól hangzik
-
dokee78
félisten
Adott ki most valamelyik gyártó 4.2-vel Androidot ebben a kategóriában?
A Samu Galaxy Ace 3 is 4.1.2-vel jön.
A Galaxy S4 Mini 4.2-vel jött,de magasabb kategória.
Nem védem,de akkora funkcióbeli különbség nincs a verziók között,amiért nyafogni kéne.
Nyilván előbb,utóbb megkapja a 4.2-t esetleg 4.3-at. -
fordfairlane
veterán
dis i like
4 coll ideális méret. Kaphatna 4.3-as droidot. Vagy inkább a Sony gyártsa a következő Nexust.
-
Ádám16
addikt
-
gebro
aktív tag
Szép lett ez is, és hogy kétkártyás is lesz belőle, az megint egy jó hír.
-
törölt tag
És miért kell egy több mint egy éves op. rendszerrel adni? 4.2 majdnem egy éve kint van, kétlem, hogy egy éve dolgoznak ennek a szoftverén
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kártyás ára mennyi lesz vajon? Sony telefon még hiányzik a repertoáromból.
-
Fukkó18
csendes tag
Sárgában egész jól néz ki
-
callmeakos
veterán
Nagyon várom hogy bekerüljön a T kínálatába.
Egyébként már benn is van, a hamarosan kapható készülékek listájában: [link]
Remélem hogy ár szempontjából az L alá lövik be (és szerintem ezért is emelkedett az L ára valamelyest) -
Classius
aktív tag
válasz
dreamdancer #17 üzenetére
Szerintem hasraütés szerűen döntenek a nevekről
-
dreamdancer
őstag
Korrekt középkategóriás. Viszont a Sony betűs modelljelölésében eligazodni nem a legegyszerűbb, nekem legalábbis.
-
szucsy89
tag
Nagyon szép (ez is mint a többi), az ára is esni fog 15-20 ezret 1-2 hónap múlva. Viszont a 4" az kicsi nekem már.
-
gerilee
aktív tag
Nagyon szép, de nekem az a ki/bekapcsoló gomb nem illik a képbe. Lelki szemeim előtt állandóan beleakad valamibe, mert túlságosan kitüremkedik. Nincs mese, ki kell próbálni, meg kell nyomkodni...
-
Alg
veterán
Már az első szériás Sony-k is tetszettek, ez is bejön így kép alapján. Tudás is bőven elég lenne nekem, lehet megvan a haldokló DHD utódja...
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz.
-
oliwire
őstag
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Szerintem kamerában is más.
Mellesleg ez a telefon így első ránézésre nagyon tetszik, gondolkoztam nexus 4-en, de annyira bejön, hogy a többlettudást is feláldoznám, mert igazából ez is teljes mértékben ki tudna szolgálni.
-
na most az L csak méretben más?
-
beccyboy
aktív tag
Ha ez az S Advance meg az S III mini ellenfelének szánta a Sony, akkor nagyon jól csinálta. A picit nagyobb akksi és az értesítő led olyan dolgok, amik miatt még akár az Advance lecserélésén is elgondolkoznék.
-
danikollar
őstag
Nem rossz, de a 75-öt kicsit soknak érzem.
-
SDDS22
tag
Na vajon melyik készülékükre emlékeztet? Attól függetlenül elfogadnám, sőt...
-
kiki89
aktív tag
Nagyon tetszik ez az értesítő led! Kicsit Knight Rider-es
-
Retekegér
MODERÁTOR
Teljesen korrektnek tűnik, remélhetőleg az árat is sikerül jól belőni az L alá...
-
martin1369
aktív tag
szerintem egész jó kis teló csak az ára magas de ez csökkeni fog úgyis
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legfontosabb európai piacokon már augusztus végétől elérhető lesz a Sony mérsékelt árfekvésű okostelefonja.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Black & Decker töltőt keresek
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest