Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Mivel csak úgy általában beszélgetünk gépekről, így konkrétumról nehéz beszélni. Egyik irodában például ilyen gép van, ami be van kötve közművekre. Szemes kávé és tejpor kell bele időnként. Azt hiszam a zacc kezelését is megoldja, mert nem emlékszem ürítésre. Időnkén öntisztítást is végez. Igaz, nem tipikus otthoni cucc, mert egy kocsi árába kerül.
-
[CsuCsu]
őstag
Okosrol egy szot sem szoltam
2009-ben hogyan is lett volna. Sima acel es uveg elolapos dizajnos Fagor gepek vannak. Huto es mosogep benn a konyhabutorban, butorlap ajto mogott.
Amugy egyetertek, nem teljesen tiszta, hogy mitol lesz 'okos' egy konyhai eszkoz. Manapsag a tavvezerlesre mondja ezt sok gyarto, de akkor ennyi erovel a nagyanyam 40 eves teveje is okos.
Egyebkent szerintem vannak igazan jo beepitett eszkozok, a legjobb gyartok tobbsegeben ezeket toljak, hiszen ahogy emlitettem, a premium ingatlanban arra van igeny. Siemens, Miele, Bosch, stb.
-
[CsuCsu]
őstag
Egy premiumabb ingatlanban (ahol az okoskonyha egyaltalan elofordulhat) a konyhai eszkozok beepitettek. Ebbol adodoan nem igazan viszik magukkal az emberek. De ha megnezed, az ujonnan epult tarsashazakban is fel van szerelve a konyha (Angliaban es Nemetorszagban legalabbis).
Mi is beepitettuk oket a budai kiado lakasunkban, noveli az ingatlan erteket es konnyebben kiadhato (jol nez ki). Koltsegben nagyjabol ugyanott vagyok mint kulonallo egysegek eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest