- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Lehet kombinálni is a rendelést, tehát neked egy R7 Plus, nekem egy R7s, és már csak egy főt keresünk.
SZERK: nyilván válasz akart lenni
-
s4tch
veterán
Elég komoly akció van az Oppo telefonokra: http://europe.oppostyle.com/
Ha valaki társulna, meggondolnék egy R7s-t. Ha hárman lennénk, egy telefon ~72e körül megállna.
-
UdVi86
aktív tag
Én is nagy megelégedéssel használom. Az akkuidő fényévekre van a Sony Xperia V-től és a gyorstöltés nagyon hasznos dolog.
Egy apró gondom van vele, a Timely (ébresztő alkalmazás) óra widgetje nem frissül, így rossz időt mutat, ha lezárt képernyőből felébresztem a telefont. De ez nem a telefon hibája, úgy gondolom.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Megérkezett a nyeremény az Oppo-tól (Egy francia oldalon nyertem)
Persze angol hálózati csatlakozóval küldték)
Imádja a feleségem! Rettentően félt, hogy nagy lesz az S3 után, de valahogy sikerült olyan ügyesen eltaálniuk az arányokat, hogy sokkal joban kézreáll mint mondjuk egy LG G4.
Sűrű használat mellett általában délután 3-kor még mindig 90%-on áll.
3,5 óra kijelzőidő (viber, messenger, facebook, gmail, böngészés, youtube, bluetooth zene) is csak 50%-ra viszi le az akksit.
A kamera ha fény van akkor szép képeket lő, és persze a PDAF-nak köszönhetően a fókuszálás sebessége tökéletes.
Tetszik :
dupla kopp
lezárt kijelzőn gesture (app indítás, flash, kamera indítás)
brutál a 4G RAM, egyszerűen semmi sem töltődik újraRendszerfrissítés még egyszer sem érkezett
-
UdVi86
aktív tag
Megérkezett a telefon. Minden szuper. Egy dolgot nem sikerült megoldani, Facebook contact listát leszinkronizálni a telefonkönyvvel. Illetve valamiért nem jeleníti meg, de látja a Google fiókkal szinkronizált névjegyeket.
-
UdVi86
aktív tag
Szia!
Köszi a gyors reagálást. Elég meggyőző, amit írsz.
Kb. ezek a dolgok fontosak nekem, amit írsz, kamera, kijelző, minőség, térerő (bízom benne, hogy a telenor 4G-je is menni fog vele), üzemidő és a gyorstöltés, amit a legjobbnak mondanak itt a mobilarénán is.
Nekem is jelenleg Sony Xperia V-m van, tehát Sony fülessel lesz használva.
Illetve jó, bár nem a legégetőbb, de micro simem van és SD kártyám is van, így örülök, ha nem kell megint cseréltetni.
És nagyon fontos az OS is, ami szintén meggyőző, szépen fejlesztik, magyarok is vannak a csapatban. Elvileg lesz Android M-es verzió is hamarosan. Pl. a Xiaomi márkát azért zártam ki, mert nem volt túl meggyőző az OS. Itt írták, hogy a hardver rendben, mégis akadozós a rendszer érzésre. Nem akarok ilyet, elég elviselnem a Sony-mon.
Szóval köszi az infokat.
-
485
aktív tag
Szia, nagyon jó telefon nyugodtan megveheted, biztos nem fogsz benne csalódni. Nincs más költség, csak a bankod árfolyamával beszorozni.
Kiváló a kamerája, a kijelzője, az összeszerelési minősége, az anyaghasználata, a hangminősége, térereje ( nekem 4g vodával), 2-3 napos üzemidővel bír ( most a második nap vagyok 48%-on), de pillanatok alatt feltölt, én vettem hozzá autós gyorstöltőt is.
Jó a füles, nekem van egy sony fejhallgatóm is hozzá, mindkettővel szépen és hangosan szól.
Szilikon tokot adtak hozzá, ez szuperül rajta van. Kijelzővédő fólia gyárilag rajta.
Vagy két simet, vagy sim + sd-vel használhatod.
Szerintem ennyi pénzért a piac valaha volt legjobb ajánlata ( legalábbis amennyiért én vettem).
Nagyon gyors, nem akad, az OS-t millióképpen személyre szabhatod. Annyi lehetőség van, hogy szinte hihetetlen. Ha az Apple vagy a Samsung gyártaná, 500 ezret kérnének érte. Szóval eléggé tetszik :-) -
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefont szeretnék venni oppostyle.com oldalról és lenne pár kérdésem ahhoz, aki már rendelt onnan.
- az ott feltüntetett ár mellett van még valami egyéb költség (vám, áfa)?
- Telenoros vagyok, utánajártam és elvileg a LTE Band 3-al tud majd menni a 4G, meg tudjátok erősíteni?És végül... valakinek van már ilyen telefonja, mit tud mondani róla, jó, megéri ennyi pénzért?
Köszi a válaszokat előre is.
-
485
aktív tag
Tegnap meghozta a postás. Rengeteget fejlődött az R5s-hez képest.
-
törölt tag
-
wolfman
veterán
Igazatok lehet, bár én meg ellenkezőjét tapasztalom. Sok ismerősömnek Samu telefonja van a drágábbtól az olcsóbb fajtáig és mindegyiknek feldobta már, hogy frissíthet majd hamarosan 6.0-ra is, de akkor lehet hogy nekik pont a támogatottabb típusok vannak.
Ellenben értem itt a támogatást Samu fronton, hogy sok olyan funkciójuk van beépítve alapból, amit más gyártóknak pluszban kell telepíteni vagy úgy se lesz mert hardveresen van benne a Samukban. -
Kékes525
félisten
Jó telefonnak tűnik. Nekem az 5,5 hüvelykes méret a legnagyobb, ami még elfogadható.
-
G4bi89
senior tag
"Samsungnál meg azért fizetsz minden készülékért +20/30eFt-ot, mert az utolsó szaros típusokra is jön folyamatosan frissítés/támogatás 4 éven keresztül"
Uhh ez azért fájlt.
Még a csúcskészülékeiket sem támogatják ennyi ideig. A Galaxy S3 2012 májusában jött, tehát idén tavasszal volt "még csak" 3 éves, és ehhez képest nem kapta meg a tavaly novemberi 5.0 -át.
A középkategóriás telefonjaikat meg egyből leszarják, ha szerencséd van akkor jön rá egy főverzió. Persze ami most már alapból 6.0 -val jön az jövőre nem fog 6xx vagy 7.0 -át kapni. (szinte biztos)Oppo ColorOS rendszere meg azért elég sok helyen veri a touchwiz -t, és most nem a kinézetre gondoltam mert az szubjektív.
-
wolfman
veterán
válasz
maximilian4 #23 üzenetére
Az 'egyes csúcsmodellek' a sok kis apróság miatt drágábbak 100eFt-al mint a többiek. Vannak azok a funkciók, amikért egyszerűen nem fognak kevés pénzt elkérni és rögtön be lehet lőni egy bizonyos intervallum közé. OLED kijelző + 4Gb ram? Már boritékolható, hogy 100e+Ft lesz az ára. FullHD +32Gb? Pfff, +40eFt! Ezt még lehet bővíteni 128Gb memóriával? +20eFt és meg is érkeztünk a 160eFt-os valós áráig.
(Samsungnál meg azért fizetsz minden készülékért +20/30eFt-ot, mert az utolsó szaros típusokra is jön folyamatosan frissítés/támogatás 4 éven keresztül.)Sokan abban reménykednek, hogy egy kínai cégtől majd megkapják azt a k..vaf@sza álomárat egy csúcskészülékre, amit minden este megálmodnak REM fázisban, de NEM! A kínai gyártók is észrevették, hogy bizony egyes funkciókért ők is perkálnak, akkor nem lehet kevesebb pénzt elkérni, mint amit a vásárló szeretne adni. Egy ideje, ha olvasom egy készülék mit fog tudni, akkor szinte pontosan be tudom saccolni a leendő vételárát + - 5-10.000Ft.
-
danee91
senior tag
válasz
maximilian4 #21 üzenetére
Sajnos ez valószínűleg horribilis árért, ami már nem midnenkinek fér bele (saccra ahogy előttem írták, 140-160 ezer Ft).
-
maximilian4
addikt
Annyiért azért nem rossz. Akinek volt oppo-ja tudja milyen prémium. Nagyon jó anyagok, nagyon jó összeszerelés, nagyon jó rendszer, jó kamera(alá normális szoftver!), jó kijelző. A sd 615 a legtöbb embernek bőségesen elég, és ugye a 4 giga ram. Ja és ami sok embernek hiányzik mostanság, a bővíthetőség.
-
Fejvadi
nagyúr
Az árára leszek kíváncsi.
-
atike
nagyúr
válasz
maximilian4 #17 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy ki tud egy proci hajtani 4 giga ramot szerintem...
-
maximilian4
addikt
-
atike
nagyúr
válasz
maximilian4 #15 üzenetére
....és a multitaskhoz nem kell teljesítmény?
Na igen, amúgy meg: "640 KB mindenki számára elég kell hogy legyen"...
-
AS
félisten
615 és 4 gb-t ram . ez nagyon nem jó igy... Unlogikátlan.
-
danee91
senior tag
Persze a Snapdragon 615-öt nyomatják mindegyikhez, de kösz nem kérem
Ha már Qualcomm, akkor majd a Snapdragon 618 vagy 620 jöhet
-
Szabcsizz
őstag
Az Oppo szereti magát prémium cégnek feltüntetni,és sajnos az árat is ehhez igazítják.
Jól néz ki,de 100-nál tuti több lesz -
vigyori78
őstag
Középkategoriában jó lenne ha ehez hasonlóan a 4gb lenne az alap. Példát lehet venni.
-
atike
nagyúr
Istenem az a fókusz-elnevezés... Ez kezd kicsit az NDK-s 3000 wattos magnókra emlékeztetni...
Amúgy határozottan kellemes....
-
takacsbotond
őstag
Jó lenne, ha 2016-ra elterjedne a 4GB RAM, és nem csak a flagshipekben!
-
Bad Pritt
félisten
Tájföld... What?
-
blueMerle
veterán
Szerintem az 5,5" már rég nem phablet, amikor az 5,1"-os telókat Mininek nevezik a gyártók
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bemutatkozott a kínaiak legújabb phabletje, ami középkategóriás felszereltség mellett a rendszermemória méretével emelkedik ki a konkurensek közül.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest