Hirdetés

Európában is kapható lesz az Oppo R7s

Dubajban hullott le a lepel az Oppo legújabb készülékéről, ami az R7s névre hallgat. A phablet kategóriában versenyző eszköz a következő hónaptól lesz megvásárolható, méghozzá tíz régióban, olyan országokkal, mint Tájföld, Vietnam, Szingapúr, Tajvan, Malajzia, Ausztrália és Indonézia, de a Közép-Keleten és az Észak-Afrikában élő felhasználók egy része is kezébe veheti majd az újdonságot. A lista decemberben bővül majd, amikor Amerikában és Európában is megrendelhető lesz a termék, méghozzá a hivatalos OppoStyle weboldalon keresztül.


[+]

Amit az Oppo R7s-ről tudni kell: az előlapon egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású AMOLED kijelző foglal helyet, a burkolat alatt pedig egy nyolcmagos processzorral ellátott Snapdragon 615 chipset dübörög. A grafikus gyorsítást az Adreno 405 látja el, a belső tárhely mérete 32 GB, amit maximum 128 GB-os kártyával lehet még kibővíteni. A készülék igazi érdekessége, hogy nem spórolt a gyártó a rendszermemóriával, hiszen 4 GB-ot építettek be, ami az alkalmazások egyidejű futtatásában nagy segítséget nyújthat. A 13 megapixeles hátlapi kamera a Phase Detection Auto Focusnak köszönheően 0,1 másodperc alatt fókuszál. Az előlapi szenzor 8 megapixeles, ami bőven elég a szelfik és a videók készítéséhez.


[+]

A 3070 mAh kapacitású akkumulátor állítólag 13 órás nyüstölést bír ki, a VOOC gyorstöltésnek köszönhetően pedig 2 óra beszédidőre elegendő naftát vesz fel 5 perc alatt, 50 perc etetés pedig elég ahhoz, hogy 90 százalékra nyomjuk fel az energiaforrást. Az Android 5.1 operációs rendszerre épülő, ColorOS 2.1 felülettel érkező R7s áráról egyelőre még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés