- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Galaxy S25-öt még nem, rá való tokokat már találtunk
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jelenleg 40 ezer Ft szerintem annyit még most is megér. A Bangood- on. Van benne ac- s wifi.
[ Szerkesztve ]
-
icp1970
senior tag
Valóban nem rossz áron van.
-
Bossyy
tag
Azért az LG szerintem okosabban csinálta, mert beletett a G7 fit -be két olyan komponenst is, ami kiemelte a középkategóriás tengerből a készüléket. Nevezeten a totálisan felsőkategóriás, QHD felbontású, 1000 nit-es fényerőt tudó kijelzőt és a Quad DAC-t. Amúgy szívesen látnám én is újra a Sharpot a polcokon. Anno másfél évig volt társam Egy SH550 és a kijelzője, a bővíthető memóriája, a fényképezője és a fülesre jutó hangminősége nagyon jó volt. Szerettem.
-
bandigyerek
senior tag
76e-ért meg is érné. De Magyarországon élünk, úgyhogy inkább lesz az közelebb a százhoz, mint a kilencvenhez.
-
ates
aktív tag
Korrekt. Nem tünik rossznak. Jó lenne egy tesztet is olvasni itt az MA-n. Üdító színfolt a hagyományos megjelenés.
[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
válasz tibcsi0407 #4 üzenetére
Lehet nem lesz a kamera egy S8 szintjén, de ebben az ársávban biztos jó lesz. A fizikai OIS-t nehéz kiváltani. Én anno egy Aquos S2 vettem valami 130$-ért és abban is meglepően jó volt a kamera.
Laci
-
fatal`
titán
Kompakt modelleket a népnek! Egyébként nekem Pixel 2-m van, teljesen rendben van még a 835, ennyi pénzért szerintem egyáltalán nem rossz.
-
Graphics
Jómunkásember
Jó ötlet, a Snap835 még mindig elég kellemes tudással bír.
Én a kompakt modelleket látnám szívesen, habár nagyon szemeztem egy Aquos S2-vel, 35 ezer körül kintről.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
cinemazealot
addikt
Az R2 Compact-hoz hasonló méretű modelleket nem akarnak Európába hozni hasonló árkategóriában?
-
Juhaszatti
addikt
válasz tibcsi0407 #7 üzenetére
Az a baj, az újonnan még közel a duplája ennek árban, ráadásul a 9-es droid az utolsó főverziója.
Persze akinek a kamera fontos (esetleg az IP védelem vagy az NFC), annak mindenképp jobb választás, de egyébként nem ennyire fekete-fehér a dolog. Elég sok tényezős, és a jóval alacsonyabb ár is jelentős lehet sokaknak. Aki 80-90 ezret szánna egy új telefonra, az nem fog 140-et.
Persze képbe jöhet még a Xiaomi, vagy egyéb más gyártók is. -
tibcsi0407
félisten
válasz Juhaszatti #6 üzenetére
Így nézve lehet jobban jár az ember egy akkor flagship-pel. S8-cal például.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Juhaszatti
addikt
válasz tibcsi0407 #4 üzenetére
Igen, ez valószínűleg tényleg így van.
-
dementor
aktív tag
Kellemes emléket idéz a márka. Anno kiváló készülékeket lehetett kapni kis hazánkban a gyártótól.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
tibcsi0407
félisten
válasz Juhaszatti #1 üzenetére
Szerintem a kamerái biztosan nem lesznek egy két éves csúcskészülék szintjén.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
rdt89
addikt
Nem rossz ár/érték arányban. Remélem hamarosan a Sharp is elkezdi a nagyobb akkumulátorokat a készülékbe helyezni, mert rengeteg szimpatikus készülékük van.
-
logitech1
tag
Árban nem rossz.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
Juhaszatti
addikt
Ez gyakorlatilag egy 2 éves csúcskészülék, csak friss szoftverrel, 76 ezer forintért (Európában ugyan, de idrhaza még biztosan mennek rá sarcok).
Így első olvasatra szimpatikus, ha ebben az árkategóriában keresnék telefont meggondolnám. Persze körbenéznék a konkurensek háza táján is, és a Sharp szoftveres támogatásának is utánanéznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!