Európában is kapható lesz a Sharp új modellje

Nekünk legalábbis ezt mondta az illetékes az IFA-n, ahol már megtekinthettük a most elérhetővé vált modellt.

A Sharp Aquos V nekünk már nem újdonság, mivel az IFA-ra már elhozta magával a gyártó, hivatalosan viszont még csak most került bemutatásra és egyelőre Tajvanon kapható. Viszont mi úgy tudjuk, a gyártó a középkategóriában szeretne erősíteni ezzel a modellel Európában is 229 eurós (körülbelül 76 ezer forint) áron, ami a készülék paramétereit ismerve korrektnek tűnik. Az LG csinált ilyet a G7 Fittel, és alapvetően bejött a koncepció.


[+]

A lényeg az, hogy a középkategóriás felszereltség és modern, de alapvetően hagyományos megjelenés mellé egy régebbi csúcsszettet választanak. A Sharp például a Snapdragon 835-öt 4 GB RAM és 64 GB bővíthető belső tárhely mellett. A 157 x 76 x 9 milliméteres, hagyományos ujjlenyomat-olvasóval szerelt házba egy 5,9 hüvelykes, FHD+ felbontású IPS panel került a 8 megapixeles előlapi modulnak helyet biztosító méretű kávákkal.


[+]

A hátlapi kettős kamerarendszer igazából egy darab 13 megapixeles szenzor PD autofókusszal és optikai képstabilizálással, ami ebben a kategóriában igazán különlegessé teszi a Sharp készülékét. A mási k13 megapixeles szenzor csak a mélységélességgel dolgozik. NFC vagy IP védettség nincs, ac-s WiFi, 5.0-s Bluetooth, Type-C és jack csatlakozó viszont igen. Mindehhez 3100 mAh-s akkumulátor jár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés