Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterChief
csendes tag
Elég régóta keresgéltem a Windows 8-as slate-ek között, de egyik sem tudott igazán meggyőzni. Az Acer W700-as nem lenne rossz, csak két nagy problémám volt vele: nincs hozzá felcsatolható billentyűzet és nem támogatja az aktív digitalizáló tollakat, ami szerintem létfontosságú az asztal kezeléséhez.
Ezután a Samsung Ativ 700t használtam egy darabig, de az túl műanyag volt, a dokkolható billentyűzet meg meglepően nehéz annak ellenére, hogy akkumulátor nem volt bele. Emellett elég lassú volt a memória mivel csak egy csatornát használ.Ezután 2-3 hete sikerült szert tennem egy Surface Pro-ra, egyik kollégámon keresztül aki épp akkor jött haza az USA-ból. És azt kell hogy mondjam, hogy megdöbbentő a minőségbeli ugrás a fent emelgetett slate-ekhez képest. Messze nem olyan rossz gép mint amilyennek itt a legtöbben megpróbálják beállítani (megjegyzem úgy, hogy valószínűleg csak képen látták).
Szoftverfejlesztőként dolgozom és mindig is ilyesmi kellett volna a munkámhoz. Otthon monitorra, egérre és billentyűzetre kötöm, úgy dolgozom rajta. Ezután lehúzom, a hónom alá csapom és indulok be az irodába. Menet közben még tesztelhetem rajta a frissen kidolgozott kódot, vagy belejavíthatok a dokumentációba. Bent az irodában könnyen felcsatlakozom a céges hálózatra (Android meg iOS-esz eszközökkel nem érhető el a megfelelő autentikáció) és néhány érintéssel frissítem a kód repo-mat a hálózaton keresztül. Később egy értekezleten úgy prezentálhatok, hogy nem kell mindig visszarohangálnom a notebookemhoz, és ha épp nem én prezentálok akkor a toll segítségével könnyen tudok digitális jegyzeteket készíteni.
Az árra meg nem értem miét szörnyülködik mindenki, ha körülnéztek a hasonló specifikációval ellátott ultrabookok között, akkor 300k alatt nem nagyon találtok és azokat nem lehet táblagépként is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest