Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Püpi

tag

Arra gondoltam, hogy vajon az ilyen-olyan autós topikokban is létezik-e ilyen marakodás a kocsikkal , mint itt a telókkal és az oprendszerekkel kapcsolatban.
    Lássuk csak ;]

# Lajos Bá: Ez a szar a Merci killer? Menjenek a p***ba ez egy szarfoshugyszar.

#Frank Drebin: Micsoodaaa? Méghogy szar? A te Mercid a szar, kinai a lámpája, és különben is rohadt drága
    Toyota a király!

# Power Stewe: Hülye van a hajad alatt, öcsi? Még hogy a Toyota? Ne röhögtess már baromarcú! Annyit ér amennyibe kerül. BMW az istenkirály!!!

# Fake Tits: Nna, megjött a BMW-s bunkó, már hiányoltunk, jössz a japán kocsikat fikázni?

#Frank Drebin: A jo édes anyukád a baromarcú te alantas bajor licker, én csak odairtam hogy nem olyan jó az, szvsz..

#Erdei Tisztásné: Jaja méé kell bántani szegényt, meg irni hogy rossz a modora?!

# Power Stewe: Bunkó az apád f***a te r***nc Bunkózás helyett inkább valami szakmait irnál, pl hogy mit változtattak a futómüvön az imádott új genes Hondádon!

#Serious SamSUNG: Te csak ne okoskodj anyukám, mar huszonhétszer kitiltottak a fórumból mert pucér képeket töltöttél fel megadról ! Amúgy meg a legjobb Renault !!!!!!!!!!

#Fake Tits: Mazdám van. Bocs nyomikám.

#Puff Dedi: Renault? Nem éget a billentyüzet? Ilyet leirni te makett! Jó kocsi ott kezdődik hogy Fiat !!!!!!!!

# Erdei Tisztásné: Ja abbból huszonhatszor te kérted priviben aztán meg kiraktad...

#Power Stewe: Cöhh, Honda, Mazda, Hyundai, tök mindegy, mindegyik Japán fos, ráülhetsz lotyó!

#Megaszondom: Fiat? Te vagy az Dedi? Ja persze ki lehetne ilyen elfogult a Fiattal ha nem te. Olaszkocsi haggyamááá!! Figyi: kocsi= Rover 75 jó?!

#Fake Tits: A Hyundai az kóreai te agyhalott gyökér! Amúgy meg húzd a f***ra a BMW det hátha élvezi majd..

# Puff Dedi: Már megint jön a Megaszondó! Miért jó a Rover 75? Mert anyádtól azt kaptál karácsonyra?!

# Power Stewe:Ne sértegess te k**va mert átmegyek es kieresztem a beledet!

# Megaszondom: Tessék, már megint anyázolt, te b****kos ****hogymegb***********!

#Fake Tits: Gyere csak te r*******ves******ku********zi!

# Lajos Bá: Mi a jó*********************************it!

OK, EDDIG BIRTAM
    :P
    ( Bocs mindenkitől, semmi személyes!)

Új hozzászólás Aktív témák