- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Püpi
tag
Arra gondoltam, hogy vajon az ilyen-olyan autós topikokban is létezik-e ilyen marakodás a kocsikkal , mint itt a telókkal és az oprendszerekkel kapcsolatban.
Lássuk csak# Lajos Bá: Ez a szar a Merci killer? Menjenek a p***ba ez egy szarfoshugyszar.
#Frank Drebin: Micsoodaaa? Méghogy szar? A te Mercid a szar, kinai a lámpája, és különben is rohadt drága
Toyota a király!# Power Stewe: Hülye van a hajad alatt, öcsi? Még hogy a Toyota? Ne röhögtess már baromarcú! Annyit ér amennyibe kerül. BMW az istenkirály!!!
# Fake Tits: Nna, megjött a BMW-s bunkó, már hiányoltunk, jössz a japán kocsikat fikázni?
#Frank Drebin: A jo édes anyukád a baromarcú te alantas bajor licker, én csak odairtam hogy nem olyan jó az, szvsz..
#Erdei Tisztásné: Jaja méé kell bántani szegényt, meg irni hogy rossz a modora?!
# Power Stewe: Bunkó az apád f***a te r***nc Bunkózás helyett inkább valami szakmait irnál, pl hogy mit változtattak a futómüvön az imádott új genes Hondádon!
#Serious SamSUNG: Te csak ne okoskodj anyukám, mar huszonhétszer kitiltottak a fórumból mert pucér képeket töltöttél fel megadról ! Amúgy meg a legjobb Renault !!!!!!!!!!
#Fake Tits: Mazdám van. Bocs nyomikám.
#Puff Dedi: Renault? Nem éget a billentyüzet? Ilyet leirni te makett! Jó kocsi ott kezdődik hogy Fiat !!!!!!!!
# Erdei Tisztásné: Ja abbból huszonhatszor te kérted priviben aztán meg kiraktad...
#Power Stewe: Cöhh, Honda, Mazda, Hyundai, tök mindegy, mindegyik Japán fos, ráülhetsz lotyó!
#Megaszondom: Fiat? Te vagy az Dedi? Ja persze ki lehetne ilyen elfogult a Fiattal ha nem te. Olaszkocsi haggyamááá!! Figyi: kocsi= Rover 75 jó?!
#Fake Tits: A Hyundai az kóreai te agyhalott gyökér! Amúgy meg húzd a f***ra a BMW det hátha élvezi majd..
# Puff Dedi: Már megint jön a Megaszondó! Miért jó a Rover 75? Mert anyádtól azt kaptál karácsonyra?!
# Power Stewe
e sértegess te k**va mert átmegyek es kieresztem a beledet!
# Megaszondom: Tessék, már megint anyázolt, te b****kos ****hogymegb***********!
#Fake Tits: Gyere csak te r*******ves******ku********zi!
# Lajos Bá: Mi a jó*********************************it!
OK, EDDIG BIRTAM
( Bocs mindenkitől, semmi személyes!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest