- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Püpi
tag
Arra gondoltam, hogy vajon az ilyen-olyan autós topikokban is létezik-e ilyen marakodás a kocsikkal , mint itt a telókkal és az oprendszerekkel kapcsolatban.
Lássuk csak# Lajos Bá: Ez a szar a Merci killer? Menjenek a p***ba ez egy szarfoshugyszar.
#Frank Drebin: Micsoodaaa? Méghogy szar? A te Mercid a szar, kinai a lámpája, és különben is rohadt drága
Toyota a király!# Power Stewe: Hülye van a hajad alatt, öcsi? Még hogy a Toyota? Ne röhögtess már baromarcú! Annyit ér amennyibe kerül. BMW az istenkirály!!!
# Fake Tits: Nna, megjött a BMW-s bunkó, már hiányoltunk, jössz a japán kocsikat fikázni?
#Frank Drebin: A jo édes anyukád a baromarcú te alantas bajor licker, én csak odairtam hogy nem olyan jó az, szvsz..
#Erdei Tisztásné: Jaja méé kell bántani szegényt, meg irni hogy rossz a modora?!
# Power Stewe: Bunkó az apád f***a te r***nc Bunkózás helyett inkább valami szakmait irnál, pl hogy mit változtattak a futómüvön az imádott új genes Hondádon!
#Serious SamSUNG: Te csak ne okoskodj anyukám, mar huszonhétszer kitiltottak a fórumból mert pucér képeket töltöttél fel megadról ! Amúgy meg a legjobb Renault !!!!!!!!!!
#Fake Tits: Mazdám van. Bocs nyomikám.
#Puff Dedi: Renault? Nem éget a billentyüzet? Ilyet leirni te makett! Jó kocsi ott kezdődik hogy Fiat !!!!!!!!
# Erdei Tisztásné: Ja abbból huszonhatszor te kérted priviben aztán meg kiraktad...
#Power Stewe: Cöhh, Honda, Mazda, Hyundai, tök mindegy, mindegyik Japán fos, ráülhetsz lotyó!
#Megaszondom: Fiat? Te vagy az Dedi? Ja persze ki lehetne ilyen elfogult a Fiattal ha nem te. Olaszkocsi haggyamááá!! Figyi: kocsi= Rover 75 jó?!
#Fake Tits: A Hyundai az kóreai te agyhalott gyökér! Amúgy meg húzd a f***ra a BMW det hátha élvezi majd..
# Puff Dedi: Már megint jön a Megaszondó! Miért jó a Rover 75? Mert anyádtól azt kaptál karácsonyra?!
# Power Stewe
e sértegess te k**va mert átmegyek es kieresztem a beledet!
# Megaszondom: Tessék, már megint anyázolt, te b****kos ****hogymegb***********!
#Fake Tits: Gyere csak te r*******ves******ku********zi!
# Lajos Bá: Mi a jó*********************************it!
OK, EDDIG BIRTAM
( Bocs mindenkitől, semmi személyes!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Óvodások homokozója
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest