Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Újabb teszt. Úgy tűnik a mobilarénához fog eljutni utolsónak...
-
berek21
őstag
Oppostyle oldalán megvehető vooc power bank jár mellé. Diákkedvezmény, vagy kupon kód kell, és így 110k. Így már nem olyan rossz.
#96 phanze: Három színben lesz. Ezüst, fehér, arany.
-
phanze
aktív tag
Nekem nagyon tetszik!
(jo lenne egy fekete karbonszálas kiadás is)
-
zombinyul
addikt
válasz
Penguin95 #94 üzenetére
A multkor mellettem egy srac Nexus 4-et nyomogatott. No, az mar tenyleg meggyőző jószág volt. Asszony P6-os Huvelyenel is lattam mar rosszabbat, tény. Mindegy is, hitvitaba nem akarok belekezdeni, kinek ez jon be, kinek az. Minden rendszernek megvan a maga baja, előnye, hátránya, kar azert vitázni mert mast szeretünk. Nem vagyunk egyformák, ennek is köszönhető hogy ilyen választék van okostelefon teren. Raadasul nem lesz mas egy olyan ember összetétele, aki Droidos, mint egy WP favorizaloe.
-
zombinyul
addikt
iPhone killer... LOL, ez meg 2007-ben, 2008-ban eladható cim lett volna, de ma mar nem. Azota teljes mobilipar reform volt. Mondjuk attol meg szamomra jobb egy iPhone bármelyik Droidnal, de ez részletkérdés. Kinek mi... Viszont hogy csatlakozzak: Ajfon droid szar, WP a király!
(legyen akkor a fórum igazan velős
)
-
Püpi
tag
Arra gondoltam, hogy vajon az ilyen-olyan autós topikokban is létezik-e ilyen marakodás a kocsikkal , mint itt a telókkal és az oprendszerekkel kapcsolatban.
Lássuk csak# Lajos Bá: Ez a szar a Merci killer? Menjenek a p***ba ez egy szarfoshugyszar.
#Frank Drebin: Micsoodaaa? Méghogy szar? A te Mercid a szar, kinai a lámpája, és különben is rohadt drága
Toyota a király!# Power Stewe: Hülye van a hajad alatt, öcsi? Még hogy a Toyota? Ne röhögtess már baromarcú! Annyit ér amennyibe kerül. BMW az istenkirály!!!
# Fake Tits: Nna, megjött a BMW-s bunkó, már hiányoltunk, jössz a japán kocsikat fikázni?
#Frank Drebin: A jo édes anyukád a baromarcú te alantas bajor licker, én csak odairtam hogy nem olyan jó az, szvsz..
#Erdei Tisztásné: Jaja méé kell bántani szegényt, meg irni hogy rossz a modora?!
# Power Stewe: Bunkó az apád f***a te r***nc Bunkózás helyett inkább valami szakmait irnál, pl hogy mit változtattak a futómüvön az imádott új genes Hondádon!
#Serious SamSUNG: Te csak ne okoskodj anyukám, mar huszonhétszer kitiltottak a fórumból mert pucér képeket töltöttél fel megadról ! Amúgy meg a legjobb Renault !!!!!!!!!!
#Fake Tits: Mazdám van. Bocs nyomikám.
#Puff Dedi: Renault? Nem éget a billentyüzet? Ilyet leirni te makett! Jó kocsi ott kezdődik hogy Fiat !!!!!!!!
# Erdei Tisztásné: Ja abbból huszonhatszor te kérted priviben aztán meg kiraktad...
#Power Stewe: Cöhh, Honda, Mazda, Hyundai, tök mindegy, mindegyik Japán fos, ráülhetsz lotyó!
#Megaszondom: Fiat? Te vagy az Dedi? Ja persze ki lehetne ilyen elfogult a Fiattal ha nem te. Olaszkocsi haggyamááá!! Figyi: kocsi= Rover 75 jó?!
#Fake Tits: A Hyundai az kóreai te agyhalott gyökér! Amúgy meg húzd a f***ra a BMW det hátha élvezi majd..
# Puff Dedi: Már megint jön a Megaszondó! Miért jó a Rover 75? Mert anyádtól azt kaptál karácsonyra?!
# Power Stewe
e sértegess te k**va mert átmegyek es kieresztem a beledet!
# Megaszondom: Tessék, már megint anyázolt, te b****kos ****hogymegb***********!
#Fake Tits: Gyere csak te r*******ves******ku********zi!
# Lajos Bá: Mi a jó*********************************it!
OK, EDDIG BIRTAM
( Bocs mindenkitől, semmi személyes!) -
maximilian4
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már (ha volt, akkor sorry): teszt
-
Pearce
aktív tag
Vicces "iPhone killer"-nek nevezni, bár aki a 32 magra meg 120 gigás RAM-ra élvez el, annak hajrá.
-
válasz
Just_Reboot #79 üzenetére
-
virkir
veterán
Most csak én nem értek valamit, vagy megint sikerült a hüjje guglifordítóba bedobni egy hírt aztán ilyen foschul jött ki belőle?
Az R5 már egy jó ideje kapható ejrópában hivatalos gyári webshop-ból.
Mintha ezt egy másik hasonlóan mellélőtt hírnél is beírtam volna már.
Max a limitált kiadás lesz elérhető 14.-től. -
Halkow.
senior tag
vékonynak vékony, de azért a káva is lehetett volna harmad annyi rajta... elég csak ránézni és már elrontotta a kecsességét.
"iphone 6 killer" hát azért ez merész kijelentés volt
-
Cyberpunk
félisten
Hogy lett ez is egy iPhone fikázó topic? Gyerekek kicsit szánalmas már ami ezen a fórumon megy nem? Ahogy elnézem 70-ből 50 hozzászólás mehetne a kukába.
INGJOKE: ez most főleg a te sarad, minek kell rögtön flame-el indítani hmm? Unatkozol?
-
Cilindrik
aktív tag
Azért ezt így nem mondanám, azért amikor kijött eléggé akkor eléggé egyedinek számított és az első mai értelemben vett okostelefon volt (bár ez sem igaz mert egy csomo dolgot nem tudott) és ebben az időben azért mindenki rá akart hasonlítani "felnőni hozzá". Ebből adódik szerintem az iphone killer kifejezés.
Az már más kérdés hogy szépen lassan mindenki felnőtt hozzá és már közel sem tud olyan egyedit nyújtani sem hardverileg sem szoftverileg. -
gfpeti
tag
Ezeket az iphone killer meg iphone ellenfle kifejezéseket nem nagyon értem.
Az iphone sose volt a csúcson. Millió droid van , ami fényéveket ver rá .
A helyes kifejezés iphone cikkbe kéne tenni. Pl "Oppo R5 killer- nek szánt, de röhej lett a vége"
-
sirkan13
aktív tag
Nem megmondtam itt a tesz😠
-
Touch-ko
őstag
Itt vagyok. Viszont nem fogok beleszolni a vitaba.. MEgvan a velemenyem, de nem fogom leirni. Egyszeruen nem akarok Androidot anyazni Android forumom. Ez epp ugy elvarhato a TI oldalatokrol, mint ahogy a milyenkrol az, hogy ne fikazzatok Apple-t Apple topicban..
Amugy en is csak az `iPhone6 killer` miatt olvastam el a cikket..
@FROZEN:
En mar beszeltem errol moderatorral es egyszeruen nem megoldhato.. A moderator sokszor csak 300+-os anyazos kommentekhez er be..
-
Wildpath
tag
Mindjárt hozok popcornt és végigolvasom a topicot
-
zdanee
őstag
Nincs fejhallgató csatlakozó. Sok mindent elnézek egy készüléknek, de innen ez felejtős...
-
sagit
veterán
399 Euro? LoL
295 ért vettem decemberben a Mediamarkt - ban az LG G2-m..... -
Penguin95
senior tag
Rosszat sejtek. Ez is 1-(2/3)-os topik lesz, ha így megy tovább.
Csak tudnám minek kell ez az iPhone killer duma... A két telefonon egész más rendszer fut, más a piacuk is, ráadásul az Oppo is tudja, hogy köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ja, de. Ennél is kiáll a kamera. És akkor majd ebből lesz az, hogy a droid próbál felnőni az iOS-hez és hasonló.
Fr0z3n: Ne lopd az ötletem.
-
Fr0z3n
őstag
Nem lehetne a Riosba beépíteni egy olyan funkciót, hogy az adatlapon bejelölni a használt op rendszert, és ha trollkodna az illető 3x pl, akkor nem szólhat hozzá más cikkhez, csak ami az általa használt rendszert érinti? Nincs több flame, vagy pihire küldés.
-
sirkan13
aktív tag
Nyugodjon le mindenki a p...ba biztos lesz valami teszt amin lehet megint vitatkozni.Aki okos telefont használ az tudja hogy a droid a jobb😜
-
GeryFlash
veterán
-
darvinya
titán
Tetszetősssssssss, de akku nuku, szín világ silány, 70eFt-ért venném is, ha van még hozzá plusz extra.
iPhone killer…de hát már iPhone is Made in China, akkor most miről is beszélünk.
Mind Csájfon.
-
-
Izzé
őstag
válasz
dreamdancer #28 üzenetére
Az ostoba emberektől (vagy gyerekektől).
-
GeryFlash
veterán
Nem szimpatizálok az Applellel, de mi a francért kellett ilyen troll cím? Több a katt? Aztán mehetnek a banok, mert miért flamelsz a topikba? Mobilarena-csapda, röhej
-
bagkri01
őstag
Szép kis topik lesz ez is. Két különböző os-t futtató készüléket, hogy a fenébe lehet összehasonlítani, max gyorsaság alapján ,de a mai mobilvilágban, már ez is csak tizedmásodperceket jelent.
Maga a cikk címe is flamekeltő, tényleg nem valami szakmai.
Szép a telefon? Igen
Drága? Igen
Iphone killer? Nem
Az os miatt nem is focizhatnak egy ligában, az iOS pedig az apple privilégiuma. Nem kell itt azon vitázni, hogy melyik jobb. Ízlés, pénztárca, márka szeretet határozza meg, hogy ki mit vesz. Írom ezt úgy, hogy soha nem vennék ipnone-t. -
törölt tag
és működik is a trollmágnes. ahogy a gyártók se ma találták ki hogy érzelmi kötődést alakítsanak ki a branddel kapcsolatban a felhasználókban. nézd meg mennyire hatékony a csapatsportokban. emberek késsel mennek egymásnak két focicsapat miatt ahelyett hogy élveznék a meccset. táborokra kell osztani itt is, és hűséges birkákat nevelni akik felsőbbrendűnek érzik magukat a birtokolt készülék tudatában. és még mielőtt, nem ez nem csak az almásokra igaz. pontosan ezt váltja ki egy hír amiben benne van hogy a bb részvények estek 3%-ot mert raktáron porosodik két készülék, még a trollok meg se érkeztek a fanok már megelőző taktikai szőnyegbombázásba kezdenek csak a tuti ami biztos alapon. és akkor még hol vannak a htc fanboyok, és társaik... mindegyik gyártó próbál így vagy úgy de emócionális kötődést is kiépíteni a vásárlókban, és mint látjuk működik rendesen. mármint a kis gyapjas jószágokon akik önként és dalolva ölelik keblükre a marketinggépezetet bármilyen oldalról
-
-
diabolika
tag
Ez egy női telefon! Ők pedig nem azt nézik, hogy mekkora akksi, milyen proci és hogy mennyi ram...nekik legyen kívülről szép, legyen jó nagy megapixel szám irva a kamerára és Ennyi. Már viszik is, mint a cukrot!
-
szabi__memo
nagyúr
Csak kérdezem de az Iphone killer dolog mire vonatkozott? Ami egyébként idézőjelben van a cikkben.
Mert ha hardverre akkor bizony pár paraméter alapján akár igaznak is tűnik Bár a proci, tárhely ugye nincs a listán. Vagy csak én gondolom azt, hogy ezzel a paraméterekre akartak utalni? Pl a pár hozzászólással fentebbieken kívül a vékonyságával és stílusával. És nem azzal, hogy most már ezentúl mindenki ilyet vesz mert mindenben egyértelműen jobb.
Nyilván mindenki tudja, hogy az iOS egy jól összerakott rendszer. Valamint ízlések és pofonok..
Ami itt megy az komolyan gyerekes. -
kbyte1024
veterán
válasz
dreamdancer #28 üzenetére
Pontosan így van +1 még hogy alma killer.... Vicces
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
tom956ster #21 üzenetére
Annak én is nagyon örülnék már, ha nem kéne a csatikat fedni, meg hasonlók, hanem tényleg teljesen vízhatlan telefonokat gyártanának. Valószínűleg jóval kevésbé lennének sérülékenyek is (kevesebb beázási hely).
-
dreamdancer
őstag
Ezért kellene már elfejteni így 2015-ben ezt az "iphonekillerezést", főleg egy magát szakmai tartó portál részéről. Már rég leesett mindenkinek, hogy egyetlen androidos készülék sem ölte meg vagy fogja megölni az iPhone-t - más hardver, más OS, más ár, más közönség.
Egy ilyen ostoba indítás aztán persze generálja a még ostobább hsz-eket.
-
-
galaxys80
veterán
Látom néhányan megint beleléptetek a mobilaréna csapdájába.
-
bigrock
addikt
válasz
tom956ster #21 üzenetére
Majd használják BT fülhallgatóval... Valamit valamiért.
-
tom956ster
aktív tag
Szerintem itt a tulajok bukták a 3,5 mm-es csatit, legalábbis az itteni fotókon nem látok...
Mikor jön el az egyszerű vízállóság kora egyébként? Vagy akkora kunszt? CSí töltő meg kékfog és kész. nincs egy vacak csatlakozó felület sem, amivel küzdeni kell a vízhatlanság végett. Mindegy, csak úgy felmerült bennem...
-
Szerintem te vagy gáz.... de ez is csak egy olyan vélemény mint a tied... azt hogy te mit csinálsz és mit nem nem hinném hogy másnak iránymutatás lenne akármilyen témában is... Én is csak elmondtam a véleményem, ahogy te is megteheted és meg is teszed... ennyi... ha nem tetszik akkor ne olvasd el. Köszi
-
Lolka Bolka
aktív tag
Ízlésről kár vitázni, nekem nem tetszik. Ahogy vallási kérdésekben sincs értelme a fanokkal...
Oppo tulajként, nekem nincs jó tapasztalatom Oppoékkal...Viszont iPhone-t meg nem vennék...
-
marositech
senior tag
Ohh...iPhone killer, cuki jelző...a sor végére beállni!
Ha nem adjuk a killer jelzőt, akkor valszeg 100e alatti lenne, de mivel "killer" ennyi az ára.
Awful...
-
munnergep
senior tag
Szerencsétlen iPhone-t már annyiszor megölték, tiszta Kenny effekt. (szemetek!)
-
Mr.Silkó
veterán
Ezt soha nem értem. Miért veszi személyes támadásnak egy fan, ha az általa kedvelt céget negatívan minősítik? Árt ez bármit is szerinted az Apple-nek? Szerintem ők csak nevetnek ezeken a kijelentéseken, cikkeken, amíg dől a stex. Ugyanúgy venni fogják a termékeit, ahogy eddig is.
-
Freiherr
őstag
Annyiban kimerül a hasonlóság szerintem is,hogy ez is ugyanúgy hajlik a zsebben.
-
hemaka
nagyúr
Nem igazan erzem, hogy i6 killer volna. Pedig az is egy ronda keszulek, de ez sem piskota. Van ettol sokkal szebb androidos mobil.
-
BeastMode
őstag
válasz
Oppenheimer #4 üzenetére
Számomra az összes Androidos készülék, egy Lumia 520 vagy egy ősrégi 3210 is iPhone killer, mégse írok egyetlen almás hírhez vagy teszthez, hogy milyen "fos".
Ízlések és pofonok, mindenkinek megvan a maga kedvence, de a trollkodást lehetne kulturáltabban is csinálni -
spawn21
veterán
Sajnos sok mindenre kevés lesz a készülék.
Kicsi aksi, nem bővíthető memória.....
Szépnek biztos az, hogy melyik márkát üti ki, tök mindegy.
-
Crytek
nagyúr
123 ezer lol na ez sem lesz egy néptelefon.
-
kengyel
nagyúr
Egész pofás készülék, kicsit túlárazva .
-
Forest48
aktív tag
Off: Örülünk, hogy sikerült idetalálnod, de ha jól láttam valamelyik fórumban szidták az almát, fuss gyorsan megkeresni.
On: kár h nem csináltak belőle 2 váriánst. Mekkora akku fért volna bele, ha rápakolnak még úgy 3-4 mm-t?! Vadállat lenne. Amúgy az a baj, hogy ez egy női teló, náluk pedig elveszik a táskában az intimbetét mellett. Mert ugyebár köztudott h oldalról nem látszik
-
Ez az eldobható fos hogy lenne "Iphone 6 killer" ?
vicc....
-
BeastMode
őstag
Az ár és az akkumulátor nagyon negatív pont, minden másban tetszik. Bár lehetne egy kicsit vastagabb is, valahogy csak meg kéne fogni
INGJOKE: már bocs, de miért kell egyből a flame? Nem értem az ilyen embereket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest