Európába érkezik a kecses Oppo R5

Hirdetés

Az Oppo tavaly októberben mutatta be termékpalettájának koronaékkövét, mely külső formavilágával és lélegzetelállítóan kecses kialakításával egyaránt magára vonja a figyelmet. A mindössze 4,9 milliméter vastag Oppo R5 február 14-étől, vagyis jövő szombattól Európában is forgalomba kerül, méghozzá egy új exkluzív kiadással együtt.

A legfrissebb információk szerint a készülék limitált példányszámban elérhető aranyozott változata az elegancia megőrzése érdekében csupán a 3,85 milliméteres perem arany színében különbözik az alap fehér variánstól, de a fémescsillogás kedvelői számára így is vonzó lehet.

Műszaki paraméterek tekintetében az európai Oppo R5 mindenben megegyezik a december óta kapható változattal, vagyis továbbra is 64 bites nyolcmagos Snapdragon 615 processzor köré épül, mely mellé 2 GB RAM, 16 GB tovább nem bővíthető belső tárhely és fixen beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátor áll rendelkezésre.

Az 50 megapixeles panoráma képek rögzítésére is alkalmas 13 megapixeles fő és 5 megapixeles „szelfi” kamera, illetve az 5,2 hüvelykes Full HD Super AMOLED kijelző szintén változatlan maradt. Így már csak az a kérdés, hogy a jelenlegi nagyjából 399 eurós, vagyis 123 000 forintos áron kapható R5 aranyszínű kiadásáért mennyit kér majd az Oppo.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Bemutatkozott az Oppo R5s

    A 5,2 hüvelykes kijelzővel szerelt készülék a középkategóriában versenyzik, a mobil az elődhöz képest kétszer annyi rendszermemóriát és háttértárat kapott.

Előzmények

Hirdetés