- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
majdnem én is, volt 1-2 buktatósabb kérdés
grat mindenkinek aki helyesen válaszolt!
a csalókat, és egyéb nem szabályos dolgokat én is elítélem, csak annyit szólnék a témához: nekem sem tetszik ha egy olyan "újonc" ember kerül bele a kalapba aki nem tett semmi "érdemlegeset" a PH!-ért, ki kell érdemelni hogy valaki tagja lehessen az oldalnak méghozzá azzal hogy szerez magának rangot az aktivitásával! Tegyük fel ha valakinek nincs elég hozzászólása, vagy pár napos regisztrációval rendelkezik,
1. érdekes mert a verseny előtt/közben megtalálta az oldalt (momentán haver szólt neki, megdumálták a kérdéseket és készen is volt a kérdőív, szimplán egyszerűen). Nehezen tudom elképzelni ha valaki szimplán megtalálja a hírt és kitölti (hibátlanul) a kérdéseket, de van rá esély.
2. regisztrál egy másik névvel, hadd nőjön az esélye (ez kb olyan mint steam esetében az eventes új reges "bányászok" - és akkor ez érvényes az inaktív emberekre is akik csak ilyenkor jelentkeznek, ilyen is van biztos de nem lehet túl sok szvszszummázva aki tényleg csal süllyedjen el szégyenébe, aki nem az meg tegyen azért hogy az újonc rangja eltűnjön, aki egy ilyen oldalra regisztrál nem hiszem hogy csak azért hogy olvasson olyan anyagot amit reg nélkül is elérhet, illetve hogy nincs önálló mondani valója, annyi remek fórum topik van, és szerintem ennek az oldalnek ez a fő erőssége, a tesztek, a hardverek/szoftverek kibeszélése, az off pedig az off témákra, ami minden embernek szintén van!
amúgy mikor regeltem az oldalra, azért tettem hogy információt gyűjtsek akkori leendő pc-mről, tippeket trükköket kérjek hardver elemekről! akkor még nem is tudtam hogy van nyereményjátéka az oldalnak (talán fél-1 évre rá), és le merném fogadni hogy ha kitennének egy felvillanó ablakot oldalra való belépéskor (ami aztán válasz adás után el is tűnne örökre), arról hogy "tudtad e a nyereményjáték opciót" szvsz sokan nemleges szavazással klikkelnének, mert nincs reklámozva annyira, sőt itt az oldalon sztem semennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Linux kezdőknek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged