Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz gyiku #157 üzenetére

majdnem én is, volt 1-2 buktatósabb kérdés

grat mindenkinek aki helyesen válaszolt!

a csalókat, és egyéb nem szabályos dolgokat én is elítélem, csak annyit szólnék a témához: nekem sem tetszik ha egy olyan "újonc" ember kerül bele a kalapba aki nem tett semmi "érdemlegeset" a PH!-ért, ki kell érdemelni hogy valaki tagja lehessen az oldalnak méghozzá azzal hogy szerez magának rangot az aktivitásával! Tegyük fel ha valakinek nincs elég hozzászólása, vagy pár napos regisztrációval rendelkezik,
    1. érdekes mert a verseny előtt/közben megtalálta az oldalt (momentán haver szólt neki, megdumálták a kérdéseket és készen is volt a kérdőív, szimplán egyszerűen). Nehezen tudom elképzelni ha valaki szimplán megtalálja a hírt és kitölti (hibátlanul) a kérdéseket, de van rá esély.
    2. regisztrál egy másik névvel, hadd nőjön az esélye (ez kb olyan mint steam esetében az eventes új reges "bányászok" - és akkor ez érvényes az inaktív emberekre is akik csak ilyenkor jelentkeznek, ilyen is van biztos de nem lehet túl sok szvsz

szummázva aki tényleg csal süllyedjen el szégyenébe, aki nem az meg tegyen azért hogy az újonc rangja eltűnjön, aki egy ilyen oldalra regisztrál nem hiszem hogy csak azért hogy olvasson olyan anyagot amit reg nélkül is elérhet, illetve hogy nincs önálló mondani valója, annyi remek fórum topik van, és szerintem ennek az oldalnek ez a fő erőssége, a tesztek, a hardverek/szoftverek kibeszélése, az off pedig az off témákra, ami minden embernek szintén van!

amúgy mikor regeltem az oldalra, azért tettem hogy információt gyűjtsek akkori leendő pc-mről, tippeket trükköket kérjek hardver elemekről! akkor még nem is tudtam hogy van nyereményjátéka az oldalnak (talán fél-1 évre rá), és le merném fogadni hogy ha kitennének egy felvillanó ablakot oldalra való belépéskor (ami aztán válasz adás után el is tűnne örökre), arról hogy "tudtad e a nyereményjáték opciót" szvsz sokan nemleges szavazással klikkelnének, mert nincs reklámozva annyira, sőt itt az oldalon sztem semennyire.

Új hozzászólás Aktív témák