- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
LED-LED, darab darab. Nyilván van speciálisan egyik másik alkalmazási területre kifejlesztett megoldás, de a fizikai alapja mindkettőnek ugyan az a tech. Lehet pl. oleddel is világítani, csak problémás, így nem fízibilis VS "sima" LED.
Nem szedtem még szét edgeled, vagy full aray TV-k háttérvilágítását, de csodálkoznék ha olyan part lenne benne ami teljesen egyedi a TV-khez. A lényeg, hogy magas CRI-s legyen, és kellően fényes. Minden más a vezérlésen, az LCD panelen, és a software-en múlik. -
dabadab
titán
Nem bulvárcikkek
Ahol nincsen se rendes mérések, se rendes hivatkozások, az bulvárcikk.
itt emlékeztetnélek, hogy te még ennyit se tettél le az asztalra...
A LED-ek degradációja közismert, jól dokumentált jelenség, te is tudsz róla - akkor mégis mit kellene bizonyítani?
nem azt írták sehol, hogy a degradáció nem gond, hanem azt, hogy a beégés nem az
Elmondanád, hogy a kettő miért nem ugyanaz?
-
törölt tag
Mert egy darab sajtóközleményt vagy tesztet nem linkeltek még ott sem, ami ezt alátámasztaná. Önmagában az, hogy "szervetlen" nekem ugyanolyan semmitmondó, mint kajában a "természetes".
De bárki nyugodtan cserélje le ebben az "esélyesen" szót arra, hogy "szerintem", aztán vagy kiderül egyszer, hogy tévedtem-e, vagy nem.
"Vagy csak az a technológia versenyképes, amit az LG fejleszt ki(OLED, QNED)?"
[link]
A tényleges QNED-et (amikor ez a fényforrásra vonatkozik) a Samsung fejleszti, és a várakozások alapján az OLED-jük is faszább lesz az LG-félénél. -
törölt tag
Nekem az tűnt fel, hogy a MicroLED: Technology Advancements Thread alatt is max. a szervetlen mivoltát írták, ami red flag. Szerintem ez nem derül ki, mert az előtt alternatíva lesz a QNED, mielőtt ez akár csak a mostani 88"-os 8K OLED-ek penetrációját megözelítené.
#26 Joshi
A legutóbbi 110"-os Samsung már nem modulos, és feltehetőleg a soron következőket (89", 101", 114") sem modulosra tervezték. Szerk.: Na, Flatpanels alapján meg modulos, time well spent (nem). -
LGG555
aktív tag
Ha egy szokványos LED diódat veszünk alapul az is veszít a fényéből de nagyon sok idő elteltével amit a vezérlő kompenzálhat tehát ha esetleg be is égne a micro-LED monitor biztosan jóval később tenné mint egy OLED monitor, ha 10 évet kibír akkor senkit sem érdekel mert annyi idő alatt úgyis amortizálódik.
-
biscuit
aktív tag
Tudtommal (javítsatok ki ha tévedek), jelenleg minden ilyen microledes cucc modulos felépítésű, tehát a felbontását és képarányát a modulok elosztása illetve száma határozza meg. A PPI érték mindegyiknél ua. tehát ezen a kijelzőn pont ezért alacsonyabb a felbontás alacsonyabb képátlón!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest