Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Hirdetés: Eladó alkatrészek, félkonfigok, ...stb. retro is
zuhi_ értékelést adott korpaattila számára:
Kb. 1 hónap után jelzi, hogy az általam (nfs carbon alatt is, mert ehhez keresett agp-set) tesztelt 20 éves videokártya (ti4200) nem működik megfelelően...
Ráadásul még a hűtését is lecserélte egy általa leírt régi processzor hűtőre. Biztos profi munka egy (saját bevallása szerint is) lelkes amatőrtől és biztos jogos a negatív értékelésem ezek után...[Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]
korpaattila értékelést adott zuhi_ számára:
Hibás terméket kaptam, kompenzáció nulla. Igaz eltelt egy bizonyos idő mire kiderült, hogy mi a baj a termékkel, meg addigra két számítógépet is tönkretett mire megbizonyosodtam róla, hogy az eladó által küldött termék zárlatos.
Mindenki hibázhat, de illik kompenzálni! Nem akarok ellene fordítani senkit, ettől függetlenül korrekt eladó lehet, csak most ez nem jött össze! A minimum egy bocsánat lett volna, ehelyett csak azt kaptam meg, hogy amatőr vagyok!Pozitívum:A csomagküldést előre utalással intéztük és nagyon gyorsan nálam volt a csomag![Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Léghűtés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest