- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Hirdetés: Razer Mamba Elite RGB
GyimesiPeter értékelést adott pappkarcsi számára:
Pontosan érkezett, kedves, korrekt vevő.
Csak ajánlani tudom.pappkarcsi értékelést adott GyimesiPeter számára:
A termék a leírás szerint "Tökéletesen működik."
A valóságban ez nem igaz. Az egér jobb klikkje akad, nehéz lenyomni. Az Eladónak mikor ezt jeleztem, válaszként érkezett: "nalam is néha jelentkezett, de elmult.." "gondoltam csak beakadt 1x-1x" "az is lehet, hogy csak poros" "a razer elite termékeken a jobb klikk alapvetően is erőteljesebb" Ez utóbbi persze nem igaz, 3. razer egerem, egyiken sem volt nehezebb jó, működő állapotában nehezebb lenyomni az egeret.
Negatívot csak azért nem adok, mert mondta, hogy visszavihetem neki, ha nem tetszik így akadó gombokkal. Illetve mert a terméket a piaci ár alatt árulta (talán a hiba miatt), és még garanciás. Így leadtam, hogy mondják meg mi baja és cseréljék, ha hibás. 2-3 hét és lesz válasz. De a leírás félrevezető volt ettől függetlenül.
Aktív témák
-
GyimesiPeter
újonc
https://insider.razer.com/index.php?threads/is-it-normal-if-right-click-has-a-different-feel-sound-on-deathadder-elite.21176/
Hivatalos razer forumon hozzászólók kommentjei alapján ez gyakori és nem gond, ezt küldtem el neki is. -
GyimesiPeter
újonc
Ahogy a kollega is említette, felajánlottam neki a teljes visszatérítést, nem élt vele.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest